2777
2789

فیبرومم بزرگ شده نزدیک ۱۱سانته دکترم میگه سزارین خیلی سختی میشه جفت هم خیلی مجاور فیبروم هست دکتر خودم ارجاع داد به یه پزشک دیگه که فوق تخصص هست چون گفت احتمال چسبندگی داره باید سز بشی ولی این پزشک میگه چسبندگی نداری تو سونو واضح نوشته شواهدی بر چسبندگی نیست ولی فیبروم مجاور جفته خیلی نزدیکه یه فاصله کم بینشون هست...میگه شاید مجبور بشم حین عمل به فیبروم دست بزنم...طبیعی رو پیشنهاد میده البته بچه هنوز بریج هست سی و یک هفته هستم ...میشه اونایی که تجربه داشته بیان 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

خود دکتر سونو هم بهم گفت هیچ چسبندگی نمی‌بینم ولی چون خیلی مجاور جفت هستش احتمال چسبندگی داره...الان گیج شدم که به حرف کدوم دکتر گوش بدم از سزارین هم خیلی میترسم ...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی دکترت گفت گوش کناونقدر مهارتش بالاست که دکتر خودت بهش ارجاع داده بعد انتظار داری نی نی سایتیا ب ...

ممنون گلم...آره این فلوشیپ انکولوژی داره...پس انشالله که بتونم طبیعی زایمان کنم  

سلام خوب هستین منم الان باردارم و فیبروم ۷سانتی دارم دکترم گفته احتمال زیاد سز میشی ....از اول بارداری تا الآنم دارم شیاف میزنم تا هفته ۳۶م باید بزنم ...شما آخرش چطوری زایمان کردین میشه تجربه اتونو‌ بکین

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خوب هستین منم الان باردارم و فیبروم ۷سانتی دارم دکترم گفته احتمال زیاد سز میشی ....از اول باردا ...

سلام ..من کلی استرس کشیدم بماند که از پنج ماهگی هفته ای یه آمپول فمولایف میزدم و روزی دوتا قرص دوفامد میخوردم..آخرش فیبروم شد۱۳سانت احتمال چسبندگی جفت به فیبروم داشتم گفتندسز بشم ولی یه جای معتبرسونودادم چسبندگی نداشتم بچه سفالیک بود و راحت طبیعی زایمان کردم جفت هم راحت خارج شد خونریزی غیرطبیعی نداشتم...الکی کلی استرس کشیدم انشالله راحت زایمان کنی

سلام ..من کلی استرس کشیدم بماند که از پنج ماهگی هفته ای یه آمپول فمولایف میزدم و روزی دوتا قرص دوفام ...

ب سلامتی عزیزم برای منم دعا کن فیبروم شما از چ‌نوع بود ؟؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب سلامتی عزیزم برای منم دعا کن فیبروم شما از چ‌نوع بود ؟؟

ممنون گلم...ترکیبی بود اینترمورال وساب سروزال...انشالله به سلامت بگذرونی گلم استرس نداشته باش ♥️