2777
2789
عنوان

خانمهایی که جدا شدید میشه بیاید

92 بازدید | 9 پست

موقع طلاق خانواده شوهر و یا شوهرتون اذیت نکردن؟؟تهمت و توهین و...

چیکار کردین ؟تو پرسه طلاق چطوری با این اذیتا کنار اومدین؟؟

من و خانوادم خیلی اذیت میکنن از هر جا که دستشون برسه واقعا نمیزارن یه روز خوش داشته باشیم همش بخاطر اینه که میخوام مهریمو بگیرم ...دلیل طلاقم هم خیانت شازده پسرشونه بعد همه جا میگن مچ منو گرفتن با یکی دارن طلاقم میدن خدا نشناس ها انقد دروغ میگن و تهمت میزنن که حتی فکرشم نمیکنین گاهی فک میکنم شاید باید منتظر میموندم خودش به طلاق توافقی راضی میشد اما همینجوری هم چند سال از عمرم پاش گذاشتم ایندم نابود کرد روح و روانمو داغون کرد حاضر هم نبود طلاقم بده می‌گفت بمون موهات رنگ دندونات بشه یا برگرد سر زندگیت اصلا هم از خیانتش پشیمون نبود 

میخوام یه درس درست و حسابی بهشون بدم اما نمی‌دونم چطوری ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه میخوای مهریه بگیری بدجوری زدی در ماتحتشون نیاز به واکنش دیگ ای نیست 

از سوزش ماتحت هست ک تهمت می‌زنند میتونی اگه شوهرت تکرار کرد بگی من اگه نتونی ثابت کنی ک خیانت از طرف من بوده واینا به جرم تهمت وافترا ازت شکایت میکنم 

سفت ومحکم وایسا مهریتو بگیر بهشون بگو ابو بریزین اون جایی ک میسگزه😁

همینکه میخوای مهریه بگیری بدجوری زدی در ماتحتشون نیاز به واکنش دیگ ای نیست از سوزش ماتحت هست ک تهمت ...

من بخاطر همین تهمت هاشون رفتن مهرمو گذاشتم اجرا مثلا میخواستن کثافط پسرشون بپوشونن همه چی انداختن گردن من حتی باورت میشه به بعضیا هم گفتن من مواد می‌فروختم برا همون دارن طلاقم میدن که پسرشون نجات بدن (ساقی محل هسم 😂😂)ولی مهریه گرفتن اینجا از محالاته چندین سالم باید برم و بیام اونم میگه مهریه میدم طلاق نمی‌دم 😅

من بخاطر همین تهمت هاشون رفتن مهرمو گذاشتم اجرا مثلا میخواستن کثافط پسرشون بپوشونن همه چی انداختن گر ...

ساقی موتوری هستی؟؟؟ 😁

ببین عزیزم  به هیچ وجه کوتاه نیا حالا ک انقد بی شرف وبی وجدان ک راحت تهمت میزنن

درسته تو دعوا دلخوری هست آخرش، ولی آدم نیاید انقد بی وجدان وبی شرف باشه ک تهمت اینجوری بزنه حتی اگه نمیدن یا کم میدن تو کوتاه نیا تا آخرش برو ک مهریه اتو بگیری هرچند کم حتی ی سکه حتی ی دونه ربع سکه بزار اذیت بشن حسابی 

هرجیم میخوان بگن بذار بگن فقط تهدیدش ن کن و به ی ورت حرفاشون رو دایورت کن

ساقی موتوری هستی؟؟؟ 😁ببین عزیزم به هیچ وجه کوتاه نیا حالا ک انقد بی شرف وبی وجدان ک راحت تهمت میزن ...

نمی‌دونم والا اونو نگفتن دیگ با چی حمل میکنم 😂😂

اره عزیزم میخوام همین کار کنم چون جونشون به پول بنده دعا کن برام حداقل زود تموم شه می‌دونی قاضیا طرف آقایونن انصاف ندارن من به طرف هر چقدر گفتم قضیه چیه و چرا اینجام برگشته بمن میگه معتاد نیست که 😅یعنی چی همینکه معتاد نباش برای زندگی کافیههه؟؟؟پس اینکه لاشیه چی پس اینکه چند سال خودش و مادرش زندگیمو سیاه کردن چی من راضی بودم معتاد باش ولی آدم باشه تا آخر دنیا هم باهاش میرفتم

باورت میشه من سنمم کم بود یروز انقد عذابم دادن انقد فشار روم بود قرص خوردم خونشون من آورد گذاشت خونه بابام رفت تا یه هفته نیومد که یه موقع مردم نیوفتم رو دست اینا حالا مثلا خالم بود اون زن 😅💔خدا ازشون نگذره