2777
2789
عنوان

چرا همه اقوام با من بدن🙂🙂

157 بازدید | 9 پست

دیشب عروسی پسر عمم بود 

کلا با خانواده پدری زیاد رفت آمد ندارم مخصوصا از وقتی عروس شدم

حس میکنم همه نسبت به من فیس افاده دارن😕😕یا کم محل میکنن در صورتی که با مامانم اینجوری نیستن

انگار یه نفر اومده بد گویی منو کرده پیش همه ...کلا رفتار همه فرق کرده

متنفرم از فیس و افاده هایی آدمایی که مفتشونم نمی ارزه😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟؟چیکار کردن؟

خواهرزادم ۱۷ سالشه هروقت میریم خونشون باشوهرم باعشوه وحرکات جلف صحبت میکنه تاجایی که شوهرم بهم گفت بهش بگو بمن نچسبه همسن دخترمه من برگشتنی بخونه شمارشو مسدود کردم بعد یه هفته خودش ومادرش که خواهرم میشه هرچی فحش بود بمن دادن وبه گوش مامان وبقیه خواهرارسوندن که من بدبینم مادرم وخواهرام همه طرف خواهرزادمو گرفتن 😪

خواهرزادم ۱۷ سالشه هروقت میریم خونشون باشوهرم باعشوه وحرکات جلف صحبت میکنه تاجایی که شوهرم بهم گفت ب ...

عزیزم شما حرفی که نزدی؟فقط بخاطر یه مسدودی؟؟

به خواهرت میگفتی غیر مستقیم بعدشم مینداختی گردن شوهرت😐میگفتی اون گفته معذبه و یکم رعایت کنه فلان . بهمان...