2777
2789

چیکار میکنید بی مهری و بی محبتی شوهر داغونتون نکنه 

من ۴ تا بچه دارم 

سه تا مدرسه ای یکی کوچیک 

شوهرم محبت نمیکنه 

بیرون و تفریح تنهایی نمیتونم برم 

به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اهل تفریح و بیرون نیست،تا حالا هم نشده ی لباس جدید ی آرایش جدید داشته باشم تعریف کنه اصلااا در حالی که من ی لباس قشنگ بپوشم با ی آرایش خوشگل خیلی ب چشم میام

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

ماشالا خدا قوت من اگر چهار تا بچه داشتم جان نداشتم نفس بکشم   

اگر فضا داری ، بالکنی حیاطی چیزی ، گل و گیاه پرورش بده و موزیک گوش کن خیلی برای روحیه خوبه ، روزی نیم ساعت یوگا انجام بده

اینکارا حال من رو خوب میکنه امیدوارم برای تو هم مفید باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
شوهر منم اهل تفریح و بیرون نیست،تا حالا هم نشده ی لباس جدید ی آرایش جدید داشته باشم تعریف کنه اصلااا ...

اره واقعا 

من شرایطم خیلی سخته کاش می‌تونستم اینجا کامل بگم 

شوهرم بهم میگه تو هیچ جذابیتی برای من نداری 

در صورتی که عاشقم شد با بدبختی بهم رسید 

منم همه ازم تعریف میکنن میگن با نمکی جذابی ولی شوهرم میگه برام جذابیت نداری 

داغونم 

ماشالا خدا قوت من اگر چهار تا بچه داشتم جان نداشتم نفس بکشم اگر فضا داری ، بالکنی حیاطی چیزی ، گل ...

گل و گیاه داشتن پول میخواد خواهر 

بازم ممنون عزیزم 

خودتون چند سالتونه؟برای مشاوره اقدام کنیدشما همه ی زندگی مشغول بچه دارین بودین و بچه داری حوصله و رو ...

۳۱ سالمه 

خیلی سخت همراه نداشته باشی 

کسی نباشه درکت کنه 

ی مهمونی یا عصرونه هم که می‌خوام برم باید با کلی بحث و دعوا برم که سخته برسونمت یا برت گردونم 

اره واقعا من شرایطم خیلی سخته کاش می‌تونستم اینجا کامل بگم شوهرم بهم میگه تو هیچ جذابیتی برای من ندا ...

والا شاید گفتنش درست نباشه ولی اخلاق ک ندارن محبت هم نداره دیگه ب زبون هم بیاره بگه واسم جذابیت نداری زندگی باهاش فقط تلف کردن عمر ه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
والا شاید گفتنش درست نباشه ولی اخلاق ک ندارن محبت هم نداره دیگه ب زبون هم بیاره بگه واسم جذابیت ندار ...

دعا کن برام