2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب و غریب😱😰

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گف ویروسه اسهال استفراغش ولی الان خوب شده فقط تبش برگشته..کم اشتها شده زیاد نمیخوره.ن بلد نیستم ...

اسهال و استفراغ هم میتونه ویروسی باشه هم دندون.ماهیچه تازه گوسفندیاا بذار تو یه شیشه اگر الان ادویه به بچت میدی یکم ادویه هم بزن اگرم نمیدی نزن.اگر دوس داری هویچ یا به یا پیاز هم بذار کنارش با یکم نمک در شیشه رو محکم ببند یه قابلمه آب کن بذارش داخل قابلمه بذار بپزه .بعد هم میتونی ابشو سوپ کنی بهش بدی بعد گوشته رو بگیر دم دهنش مثل نیش کش تا با لثه هاش بهش فشار بیاره هم یه جوری ابی که تو گوشته را میخوره همم خودش لذت میبره😀

سرش داغه دس و پاهاش خنکه

سرش داغه پس همون دندونه..ی خانمی میگفت دونه به پرنده ها بدین که دندون بچه هاتون زودتر در بیاد..من اینکارو میکردم مثلا ی کاسه گندم ی جایی که پرنده بود پخش میکردم...به نظرم خوبه..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
ماهیچه تازه نداریم خواهر🤣

همونی که دارید مهم اینه ماهیچه باشه .ما هربچه ای تو فامیل بخواد دندون دربیاره.یا حتی کسی که بزرگه و مریضه رو حتما بهش ماهیچه تو شیشه میدیم چون خیلی انرژی داره و آدم جون میگیره .امتحان کن.من شوهر خودم چندماه پیش ویروس بدارو گرفته بود اخرم با همین ماهیچه جون گرفت وگرنه کلی سرم و امپول بهش زدن

بچه برادر منم همینطور بود،دکترشو عوض کردن ،روده هاش عفونت کرده بودن،دکتر بهشون گفته بود هر وقت بچه اسهال می‌شده شما با دارو جلوشو می‌گرفتین و بعد از چند روز دوباره شروع میشده،یه دارو بهش داده بود به زنداداشم گفته بود اینقدر بهش بده که کل عفونت معده و روده از بدنش خارج بشه که بجای مدفوع فقط آب بیاد 

کاربری سال ۹۶ هستم.