2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب و غریب😱😰

311 بازدید | 27 پست

سلام مامانای گل.خودم موضوعو اینجوری نوشتم بیایین.دخترم ی سالشه الان تقریبا یه ماهه ک تب میکنه اسهال استفراغ..بی قراری داره نه خودش میخوابه ن میزارع ما بخوابیم.دکترم بردم خوب میشه دوباره تب میکنه.هنوز دندون درنیاوردع میتونه از علائم دندون دراوردن باشه؟ امپول د۳هم زدیم.پدرم درومده دیگ😭

آذر ماهیا عشقن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت مترونیدازل داده بود دکتر..عفونت چی؟

نمیدونم مثلا سرماخورده باشه .عفونت ادراری.ویروس.

اما بیشتری مال دندونه .کلا پروسه دندون دراوردن بچه ها سخته.بلدی براش ماهیچه بذاری تو شیشه؟

نمیدونم مثلا سرماخورده باشه .عفونت ادراری.ویروس.اما بیشتری مال دندونه .کلا پروسه دندون دراوردن بچه ه ...

دکتر گف ویروسه اسهال استفراغش ولی الان خوب شده فقط تبش برگشته..کم اشتها شده زیاد نمیخوره.ن بلد نیستم اب قلم میریزم غذاهاش

آذر ماهیا عشقن❤
حتما خیلی ممنون.اخه ب چی الرژی داشته باشع

بچه من به شیر حساسیت داشت...و خیلی چیزا...تخم مرغ...

ببین اون شبایی که راحت می‌خوابه اون روز چیا خورده..یا اون شبی که خیلی اذیت میشه چی خورده...البته به نظر منم دندونشه...ولی خب دکتر ببر چون تب داره آزمایش بگیرن...عفونت ادراری یا خون نداشته باشه دور از جونش.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
بچه من به شیر حساسیت داشت...و خیلی چیزا...تخم مرغ...ببین اون شبایی که راحت می‌خوابه اون روز چیا خورد ...

ن والا الرژی نداره همه چیو امتحان کردم.دکتر بردم دارو داده راجب ازمایش چیزی نگف.

آذر ماهیا عشقن❤