قرص چی بخوره اگ قرص برنج باشه اصلا زنده نمیمونه اگه رگ بزنه یا قرص دیگه بخوره احتمال زنده موندن هست زود برسونن بین این دوتا رگ زدن احتمال زنده موندن بیشتر
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
حرفشو زدم باید پای حرفم بمونم نمیتونم انجام ندم کلا حتی اگه بمیرم واقعا
ینی بمیری ک پای حرفت وایسی فک میکنی واکنششون چیه؟
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
حرفشو زدم باید پای حرفم بمونم نمیتونم انجام ندم کلا حتی اگه بمیرم واقعا
ببین اون دنیا میگن ک تو اتیشی تا وقتی ک موقعی ک میخاستی بمیری در این دنیا،، اروم باش، برو بیرون، با بقیه حرف بزنم،، ببین ماهمهمون یه بارم شده به خودکشی فک کردیم ولی خب انگیزه های کوچیک برای ادامه زندگی هستن