2777
2789
عنوان

کاربرهای جنجالی

1629 بازدید | 143 پست

کاربری تایپیک میزنه و دنبال ربط چادر ب دانشگاه و میگه چادر یعنی اصالت بعد جوابشو میدی میگه لابد تو بی اصالت و بی چادری ک بهت برمیخوره

کاربر دیگه ای تایپیک میزنه از دوست پسرش میگه ک بلاکش کرده ی تایپیک دیگه اشو میخونی میبینی عه اینکه متاهله بهش میگی تو متاهلی این کارا چیه صدتا فحش میده ک تو دهاتی هستی و ما منطقه پولدار تهران زندگی می‌کنیم

لعنت ب تمام طرز فکرای این چنینی و همچین کاربرهای چندش و آشغالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

لعنت ب همچنین ادماییو همچنین ب کسایی ک ب دروغ تاپیک خیانت میزنن و باعث بی اعتمادی میشن

طرف تایپیک میزنه میگه شوهرم بهم خیانت کرده بعد میبینی خودش از دوس پسرش داره تایپیک میزنه

رااااستی تا یادم نرفته یادتونه ی کاربری اینجا گفته بود شوهرم بهم خیانت کرد و ی مدت بعضیاتون نگرانش بودین راه ب راه تگ میکردین وای فلانی کجاس نگرانشیم شوهرش بهش خیانت کرد؟؟

فلانی توو چت خصوصی نی نی سایت داشته با کاربر مرد اینجا چت خاک برسری میکرد و بعدش پسره چتاشو پخش کرد

اینا که خوبه چند سال پیش یه خانومی تاپیک زده بود یه داستانی سر هم کرده بود که اصلا نمیتونم بگم...واقعا نمیدونم راست بود یا نه...همونی که زنه گفته بود شوهرم و دخترم خیلی همو دوس دارن و به هم وابستن...کسی یادشه؟؟؟اخرش شوهره زنه رو طلاق داد با دخترش رفتن خارج

اینا که خوبه چند سال پیش یه خانومی تاپیک زده بود یه داستانی سر هم کرده بود که اصلا نمیتونم بگم...واق ...

اون ک خیلی دروغ بود نوع چتش مشخص بود دنبال پ.ورن کردن سایت بود

رااااستی تا یادم نرفته یادتونه ی کاربری اینجا گفته بود شوهرم بهم خیانت کرد و ی مدت بعضیاتون نگرانش ب ...

وای خدا باورم نمیشه🤣

البته من خودم اینطورم که هنوز تایپیک میزنم راجب گذشته و آینده قاطی میشه، نمیشه بازم قضاوت کرد 

مثلاً دیروز کلی تایپیک راجب اکسم زدم بعد همون موقع راجب کراشم حرف زدم🤣خدایی برای اینکه فراموش کنم تایپیک زدم درمورد کراشم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ی کاربرانی هستن تا یکی میگه دوس پسرم دارم هزارتا نچ نچ و اف اف بر تو میکنه وای دوس پسر چیه 

اما خودش کراش داره میخواد ی جوری باهاش رل بزنه

ن اینوری ن اونوری خاک توو سر هر وری

بعله  ادمای خارج ازقاعده  زیاد دیدم ...بخصوص یه کاربر متاهل و سه تابچه داشت و امضاشم درباره امام زمان  کل تاپیکاش یک درمیون  درباره دوس پسرش

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

وای خدا باورم نمیشه🤣البته من خودم اینطورم که هنوز تایپیک میزنم راجب گذشته و آینده قاطی میشه، نمیشه ...

اکس و رل و کراش معلومه چیزی نیس ک نشه تشخیص داد ولی اینی ک من میگم کاربرا رو دیونه کرد و شعر غمگین هم می‌نوشت اینا رو سرگرم کرد گفتن واا ی مدته کجاست نیستش حالا جا بود؟؟ گوشه سمت چپ موبایلشون با کاربر مرد خاله بازی میکردن🤣🤣

مناطق بالا نشین تهران شوهر و دوست پسر نامالایز شده مگه ؟؟؟؟ 

بگو در ناف لاس وگاس هم بری یه اصول اخلاقی ثابته 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼