2777
2789

تالاری که من از اول حرف زده بودم گفته بودم ازش خوشم نمیاد

بزرگه مهمونای ما کمن تالار پر نمیشه

دو تا برادرشوهر تنهایی بدون اطلاع من رفتن تالار دیدن رزرو کردن

وقتی بهشون زنگ زدم گلایه کردم گفت خوبه فضای رقصشم بزرگه

آخه یه مرد چی میفهمه از فضای رقص

دارم دیوونه میشم

سخت نگیرین یه مراسمه دیگه، تالار تضمین خوشبختی کسی نیست، به جاش سعی کن از لحظات شیرین شروع زندگیت لذت ببری،. چرا بخاطر مسائل اینچنینی بهترین روزهاتونو خراب میکنید

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کردن الان بخوای مقاومت کنی باهات لج میشن سرهمین

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

ولش کن اهمیت نده تجربه من از عروسیم ثابت کرده هرچه بیشتر سعی کنی همچی باب میلت باشه بدتر همچی خراب میشه تازه دیدم تو آشناهامون سر همین چیزای کوچیک دم به عروسی رابطه و زندگیشون الکی الکی بهم خورده فقط ناراحتیت  رو با همسرت عنوان کن بگو کاش با من مشورت میکردی

ببین کاریه که شده بی خیال. من چند روز پیش یه عروسی رفتم.داماد همکار همسرم بود عروس از اول تا آخرش می‌رقصید با داماد. عروس یه انرژی داده بود به عروسی. کلا دعوتی ها 200 نفر بود زن و مرد هم همه پیش هم بودن. اصلا قسمت مردونه تالار خاموش بود اینقدر خوش گذشت. 

همش هم به خاطر دیجی باحال و رقص عروس بود. حالا شما مراقب جشنت باش خودت هیجان بده چه کار بزرگی تالار و جمعیت کمی  

تالار عروسی ما رو هم مادرشوهر احمقم و شوهرم انتخاب کزده بودند ..

تالار وسط مرغ فروشی ها بود ..یعنی هر ماشینی که می آمد زن و بچه چیتان پیتان و آرایش کرده اش رو پیاده کنه یا خودمون که با ماشین عروس آمدیم همه کارگر های مرغ فروشی ها جلوی مغازه هاشون می اومدن تماشا ..

خیلی منظره زشتی بود 

مردم می رن وسط باغ تالار می گیرن اینم تالار ما 

صددرصد برو کنسل کن تالاری که دوست داری رو بگیر وگرنه تا آخر عمرتون تو زندگی مشترکت دخالت می‌کنند و این قضیه هم تو دلت میمونه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻