2777
2789
عنوان

خیانت های مکرر نامزدم عشقی نافرجام

264 بازدید | 24 پست

(دوسپسرم) ۸ سال دوس بودیم

قصدمون‌جدی بود وضع مالی خوبی نداشت بیاد جلو

قبلا؛خیلی خیانت کرده بهم من بچه بودم کور بودم

عشق چشممو کور کرده بود چیزی نمیدیدم💔

حس وابستگی داریم بهم، هنوز هم دارم بعضی وقتا از دلتنگی میترکم💔🙂 اونم دنبالمه ولی برنمیگردم

چون همیشه بخشیدمش اینبار ولی رفتم میگه دنبال بهونه بودی

من‌شدم ادم بده داستان😅

با این دلتنگی چه کنم؟ تااا اخر عمرم‌این حسو دارم؟

لطفا قضاوتم‌نکنین🙏🫂

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

جاجینگ نو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

؟

میگم قضاوتت نمیکنیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اینکه سر یه زخم باز بمونه و هربار نمک بپاشی روش هیچوقت دردتو کم نمیکنه

یباربرای همیشه تمومش کن

درد داره

انگار تمام بدنت زیر فشار دلتنگی له میشه

انگار دیونه میشی

ولی خوب میشی تهش بعد چند ماه

اینجوری بهتر از اینه که هر روز زجر بکشی و خیانت ببینی

برنگرد عزیزم،هیچوقت برنگرد 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اینکه سر یه زخم باز بمونه و هربار نمک بپاشی روش هیچوقت دردتو کم نمیکنهیباربرای همیشه تمومش کندرد دار ...

قشنگ درکم کردی ممنون🥲

درسته

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

قشنگ درکم کردی ممنون🥲درسته

❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دلتنگی طبیعیه حتی ممکنه تا ۲ سال هم دلتنگی رو داشته باشی ولی بعدش میفهمی از چه رابطه ای نجات پیدا کردی 

طول میکشه اسی

۸ سال رابطه کم نیست ولی تصميمي که گرفتی درست بوده

خیانت قبل از ازدواج و چشم پوشی ازش عاقبتی جز پشیمونی نداره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮