2777
2789
عنوان

لطفا یه آبرسان خوب بهم معرفی کنید

101 بازدید | 12 پست

خانوما یه ابرسان خوب بهم معرفی کنید پوستم زیاد مشکلی نداره فقط گاهی وقتا جوش میزنم و پوستم خشکه خواستم ابرسان کوزارکس رو بخرم اما حس میکنم پوستم انچنان به این ابرسان قوی احتیاج نداره

لطفا یه ابرسان بگید که هیالورونیک اسید هم داشته باشه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم آبرسان کلینیک خیلی خوبه

اره خاهرم خریده خیلییی خوبه ژل ابرسانه بهتره از کرم ولی خب پوستم انچنان مشکل نداره ک خیلی بخام هزینه کنم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

ژوت برای انواع پوست ها آبرسان داره

روشن کنندگی هم داره؟

من درماگور میزنم

خوبه؟روشن کنندگی داره؟

نه من حس نکردم ولی خیلی ازش راضی بودم

اخه بعضی از ابرسانا روشن کنندگی دارن

سلام دوستت که میگفتی خودکشی کرده طوریش نشد یا دروغ میگفت

سلام ن جدی خورده بود چند روزی بستری بود خداروشکر گفته بودن قرصه تاریخ انقضاش رفته اون اثرش کمی از بین رفته و باعث مرگ نشده