2777
2789
عنوان

تیر کشیدن تخمدان

188 بازدید | 22 پست

خانوما من یکشنبه نزدیکی داشتم پیشگیری طبیعی ولی امروز درد تخمدان چپ داشتم که تیر میکشید و تا حالا اینجوری نشده بودم

دلیلش چی میتونه باشه؟

تبر فراموش میکنه،این درخته که یادش میمونه🌳

کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان ..دمنوش رازیانه و قرص ویتاگنوس و عرق بومادران خوبه برات ..باید بری دکتر اوم چند تا قرص بهت میده من شیمیایی دوس ندارم اونا رو بهت معرفی کردم.. اما سنوگرافی رحم واجبه باید بری

خودم و خدام💌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان ..دمنوش رازیانه و قرص ویتاگنوس و عرق بومادران خوبه برات ..باید بری دکتر ...

پس ربطی به حاملگی نمیتونه داشته باشه؟

چرا من هفته ی ۵ بارداری خیلی تیرکشید تخمدانم ب زور پا میشدم مگه تست نزدی؟

گفتم که تازه یکشنبه نزدیکی داشتم ولی چون اصلا تا حالا این درد رو تجربه نکردم حدسم رفت سمت لقاح و بارداری...

خواستم راهنمایی بگیرم

گفتم که تازه یکشنبه نزدیکی داشتم ولی چون اصلا تا حالا این درد رو تجربه نکردم حدسم رفت سمت لقاح و بار ...

احتمالش هس عزیزم درسته خخ تنگی نفس نداری یا زود خسته نمیشی؟

خودم و خدام💌

گفتم که تازه یکشنبه نزدیکی داشتم ولی چون اصلا تا حالا این درد رو تجربه نکردم حدسم رفت سمت لقاح و بار ...

احتمالس هس عزیزم درسته خخ.. تنگی نفس نداری یا زود خسته نمیشی?

خودم و خدام💌

عزیزم شکمم سفت میشه؟

اره دقیقا سفت هس پایین یه جور تیر هم‌میکشید ب زور پا میشدم بعد همش خواب آلودگی  و گرسنگی و تنگی نفس ..خستگی زیاد ۳ روز مونده بود ب پریودی من فهمیدم ک باردارم و واقعا علائم درست بود

خودم و خدام💌

اره دقیقا سفت هس پایین یه جور تیر هم‌میکشید ب زور پا میشدم بعد همش خواب آلودگی و گرسنگی و تنگی نفس ...

قربونت برم ببخشید زیاد سوال میپرسم

چون خیلی مهمه برام

۲,۳ روزه شکمم از حالت عادی بزرگتره و امروز تخمدان چپم خیلی ناجور تیر میکشید و الان متوجه شدم شکمم سفته و حدسم رفت سمت بارداری

ولی پیشگیری طبیعی داشتم نمیدونم امکانش هست یا نه!؟