2777
2789
عنوان

تورو خدا رعایت کنیددددد😭😭😭

1026 بازدید | 77 پست

ببینید دوستان،

یه فعل داریم به نام "است"

مثلا : این کتاب من است

عامیانش، "است" رو میکنیم "ـه"

مثلا به لهجه های این ور و اون ور بخوام بگم

این کتاب مَنَه (است، میشه اَ. ست تلفظ نمیشه)

حالا نوشتارش میشه "این کتاب منه"

حالا، کسره که دو تا کلمه رو به هم ربط میده،

تحت هر شرایطی، کسره است

مثلا: این کتابِ من است

نمیگیم: این کتابه من استتتتت😑😑😑😑

حالا باز اینکه کسره رو با ه بنویسیم کمتر رو مخه

چرا است رو با کسره مینویسینننننن😐😐😐

این کتاب منِ❌ این کتابِ منه✅

کار بد، بدِ.❌ بده✅

هوا ابریِ❌ ابریه✅

(این مورد رو تو همین سایت و همچنین توییتر، از کسایی دیدم که از بقیه غلط میگیرن و ادعاشون میشه)

حالا یه "خوا" استثنا داریم که بعضیا راحتش میکنن میشه خا

خابیدم❌خوابیدم✅

خاهر❌خواهر✅

خاستم❌خواستم✅

زمان ساسان و هخامنش میگفتن خوا. Khua

بعدا تلفظش شده خا

من خودم تو یکی از تاپیکام، بغل رو نوشته بودم بقل😐💔💔💔💔💔

یه عزیزی که نمیدونم کی بود بخوام تگش کنم😂 اومد راهنماییم کرد گفت بغل درسته

لطفا رعایت کنید، همچنین اگرم از من اشتباه تایپی دیدید، بزنید تو دهنم

ممنونم🙏🏻✨

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون ک گفتی ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین اینجا اینا رو نگو

اینجا درصد زیادی از کاربرا با لهجه تایپ میکنن بعد شما انتظار داری اینا رو رعایت کنن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اشتباه تایپبی مهم مهم نحوه نوشتنه مهم اینکه دل کسیو با مطالب مضر نشکونیم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه