2777
2789
عنوان

نازبودن و لوند بودن چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودتون هم بهتون خوش بگذره از این کارااین طوری هم جذابین و هم با اعتماد به نفسصمیمیت همیشه لوندی ...

بجز لوندی  راهی هس که کشش جنسی زیادی هم از دور بهم پیدا کنه.  چون ما از دوریم بخاطر ماموریت کاریش.  ولی بی اهمیت و بی توجه شده واسه برگشتن. 

میخام مشتاق بشه برای اومدن به پیشم.  نمیدونم چطور ازش بخام سریعتر برگرده. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
بجز لوندی راهی هس که کشش جنسی زیادی هم از دور بهم پیدا کنه. چون ما از دوریم بخاطر ماموریت کاریش. ...

شاید بهتر باشه واسه این قضیه با همسرتون مشاور برین به هر حال ایشونم مسئولن توی این رابطه 

نمیشه همه بار گرم نگه داشتن زندگی با شما باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همیشه بوی خوب بده لباسای شیک و باز بپوش مرتب باش نه ژولیده ی آرایش ملیح داشته باش آروم صحبت کن نه مث ...

ممنونم عزیزم 

راهی هس از دور،  مشتاقش کنم برای سمتم اومدن؟  جوری که برای دیدنم لحظه شماری کنه؟  چون سفر کاری رفته ولی برای برگشتن زیاد تمایلی نشون نمیده. حتی من خیلی غیرمستقیم وقتی حرف میزنم راجب دیدنمون و کنارهم خوابیدنمون.  احساس میکنم اون اصلا مشتاق نیس.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

شاد باش بگو و بخند کن شوخ طبع باش همیشه حرفاتو به شوخی بچسبون و مهربون و بامحبت باش در عین حال مغرور باش 

توقع نداشته باش همسرت حرفای توی دلتو بلد باشه هرچی تو دلته رو زبونت بیار مثلا مریضی توقع نداشته باش بپره همه کار بکنه 

بگو عشقم حالم بده میشه امشب شام رو بیاری یا میشه برام کمپوت بگیری یا پسته بادوم بخری  یکم جون بگیرم 

یا عشقم حالم خوش نیست پاشو بریم دکتر 

بعضیا فک‌میکنن حالا شوهره باید خودشو بکشه آقایون کلی نگر هستند جزییاتو نمیبینن باید بهشون بگی 

دائم از مامانش گله نکنی از خانوادش گله نکنی 

همیشه وانمود کنی مامانش خواهرش فامیلش عاشق تو هستند و خیلی دوستت دارند و میخواند باهات رابطه داشته باشن 

تو خونه بازی کنید تخته نرد شطرنج منچ و شرط بذارید هرکی باخت باید ظرفارو بشوره یکم تو بازی خنگ بازی دربیار 😂مردا عاشق خنک بازیه خانما هستند براشون بانمکه 

کتاب بخونید شعر بخونید مشاعره کنید فیلم دانلود کنید ببینید 

بعضی وقتا نون بیار کباب ببر بازی کنید بخندید 

گل یا پوچ بازی کنید 

براش غذاهای متنوع بپز ازش تو سفره پهن کردن کمک بخواه 

تو رابطه حرفای س ک س ی بزن براش همه کار بکن یه جوری نشون بده داری خیلی لذت میبری 

به خانوادش احترام بذار و جوابشونو با شوخی بچسبون روزها بهش دوسه بار بزنگ حالسو بپرس دلم برات تنگ شده منتظرتم غذای مورد علاقتو پختم و…. 

خلاصه خیلی راهها داری 

شاید بهتر باشه واسه این قضیه با همسرتون مشاور برین به هر حال ایشونم مسئولن توی این رابطه نمیشه همه ب ...

🥲 بله مناسفانه من با وجود بچه، همیشه و همه جوره تو این زندگی خودمو گرم و مشتاق نشون دادم ولی اون هیچ تلاشی نکرده.  حتی خیلی وقتا کار و خستگی رو بهونه کرده.  

شاد باش بگو و بخند کن شوخ طبع باش همیشه حرفاتو به شوخی بچسبون و مهربون و بامحبت باش در عین حال مغرور ...

ممنونم عزیزم.  🌹مرسی که وقت گزاشتی و نوشتی.  خیر ببینی 

🥲 بله مناسفانه من با وجود بچه، همیشه و همه جوره تو این زندگی خودمو گرم و مشتاق نشون دادم ولی اون هی ...

من خیلیا رو دیدم با مشاور رفتن زندگی مشترک شون بهتر شده 

بعضی از آقایون ایرانی زن داری بلد نیستن باید برن مشاور بهشون آداب زندکی مشترک رو یاد بدن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ممنونم عزیزم راهی هس از دور، مشتاقش کنم برای سمتم اومدن؟ جوری که برای دیدنم لحظه شماری کنه؟ چون س ...

من اگر جای شما بودم خودمو بیخیال نشون میدادم و اصلا مشتاق نشون نمیدادم چون بنظرم برای مردا جذابیت نداره و جوری وانمود میکردم انگار حالم خوبه و دارم میگذرونم

من خیلیا رو دیدم با مشاور رفتن زندگی مشترک شون بهتر شده بعضی از آقایون ایرانی زن داری بلد نیستن باید ...

کاشکی قبول کنه بیاد. 

واقعا ذهنم خسته شده بس که هرروز مطالعه کنم و یا پیام های مشاوره ها رو تو کانالاشون بخونم و همش من تلاش کنم.

و اون همیشه کاراشو رفتاراشو درست و خوب میدونه.   

عزیزم آروم حرف بزن هم با تن صدای پایین و هم ریتم کند. هر چی ازت میپرسن سه ثانیه تو دلت بشمر بعد جواب بده خیلی قشنگ میشه حرف زدنت. و اینکه هیچوقت جلوش کرم پودر و ریمل و اینا نزن اما رژ چرا خیلی سک سی هست. و موهاتو جلوش آروم و قشنگ شونه کن. موی صاف رو نه گره گره بدتر آبروت بره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

من اگر جای شما بودم خودمو بیخیال نشون میدادم و اصلا مشتاق نشون نمیدادم چون بنظرم برای مردا جذابیت ند ...

اره واقعا.  حرفت طلاس.  

خیلی سختمه ولی باید رو خودم کارکنم 🌹 ممنونممم. دعام کن بتونم.