2777
2789
عنوان

نازبودن و لوند بودن چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 46 پست
منی ک همه اینکارارو کردم ولی الان اکسمه😂🎀

دوران تاهل و زندگی مشترک با دوران دوستی خیلی فرق داره دوران متاهلی تو به طرف تعهد داری زندگی مشترک دارید هرچقد بیشتر عشق بدی بیشتر عشق دریافت میکنی اما دوران دوستی هرجقد بیشتر بری سمت پسر بیشتر ناز و نوازشش کنی بجای اینکه بگه دستت دردنکنه پشت سر میکه طرف چقد آویزونمه و از من بهترواسش نیس و چقد کوچیکه و باید تعادلو رعایت کنی ینی ن سیخ بسوزه ن کباب.‌. دوران دوستی یه حدی داره و دوران متاهلی دیگه هرچقد از این سیاستا و عشق و محبتا ب زندگیت بدی اثار مثبتشو میبینی

دوستی و زندگی مشترک کاملا دوتا مقوله ی جدا از همن

اسی تو اینستا برو پیج ساناز شفیعی. بخدا محشره استوریا عاااالی میزاره حتی من دوره سواد رابطشو گرفتم خ ...

ممنونم عزیزم چشم حتما 🌹خیر ببینی 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی قبول کنه بیاد. واقعا ذهنم خسته شده بس که هرروز مطالعه کنم و یا پیام های مشاوره ها رو تو کانالا ...

رابطه مثل یه بازی تیمی میمونه اگه یه نفر تنهایی تلاش کنه و بقیه انگیزه نداشته باشن تیم برنده نمیشه!

اگه آدم مذهبی ای هست ازین مشاور مذهبیا ببرینش 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اره واقعا. حرفت طلاس. خیلی سختمه ولی باید رو خودم کارکنم 🌹 ممنونممم. دعام کن بتونم.

حتما عزیزم❤️❤️شما به خودت برس حسابی و ارایش کن و تیپ بزن برو کافی شاپی جایی عکسای قشنگ قشنگ بگیر بزار پروفایل یا بفرس براش دلشو اب کن دلتنگش کن اینم خیلی جوابه 😂امتحان کردم 

از نظرم ذاتیه 

ولی طرز لباس پوشیدن خانومانه تاثیر داره 

تمیز بودن و خوشبو بودن

دندون و پوست سالم داشتن

ناخنای مانیکور شده و لاک زده شده

رنگ موی بلوند یا موی اراسته و بدون وز 

ارایش ملایم 

رژیم غذایی سالم داشتن و اندام متناسب 

طرز صحبت کردن 

و...

بهش بی محلی کن وقتی دوره اصلا پیگیر نباش و فاصله بگیر و سرد و تو خودت باش . مشتاق باشی انگار زده شده ازین مدلت . یکم تغییر رویه بده . تلفنارو کوتاه کن زود قطع کن اصلا هیچ چیزیو توضیح نده کوتاه و تلگرافی . یکم خودتو کم کن ازش . اشباع شده از محبت و صمیمیت . 

حتما عزیزم❤️❤️شما به خودت برس حسابی و ارایش کن و تیپ بزن برو کافی شاپی جایی عکسای قشنگ قشنگ بگیر بزا ...

😅🤭 حتما.  ممنونم عزیزدلم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

تن صدای اروم 

اروم حرف زدن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

رابطه مثل یه بازی تیمی میمونه اگه یه نفر تنهایی تلاش کنه و بقیه انگیزه نداشته باشن تیم برنده نمیشه!ا ...

بله تاحدودی مذهبی هستن.  

امیدوارم راضی بشه و بیاد. چون میدونم نیازه برای هردومون

بهش بی محلی کن وقتی دوره اصلا پیگیر نباش و فاصله بگیر و سرد و تو خودت باش . مشتاق باشی انگار زده شده ...

🥲نیاز دارم به وجودش. دست خودم نیس. باید رو خودم کار کنم. خدا بهم توان بده بتونم یکم بیخیال و سرد باشم نسبت بهش.  

بله تاحدودی مذهبی هستن. امیدوارم راضی بشه و بیاد. چون میدونم نیازه برای هردومون

اسی از منم تشکر کن

همه رو کردی منو نکردی منم بکن تشکر 🥺😁

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

قبل حرف زدن فکر کن خیلی زیاد زیاد 

اروم حرف بزن. با ارامش حزف بزن

کوتاه حرف بزن

لبخند بزن 

و گهگاهی یه تماس فیزیکی کوتاه و نصفه خیلی مجابش میکنه..

تماس چشمی کوتاه برقرار کن

و از سرکار میاد خودت برو درو باز کن

صبح ها تا دم در برو باهاش

در طول روز یه زنگ کوتاه بزن 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اسی از منم تشکر کنهمه رو کردی منو نکردی منم بکن تشکر 🥺😁

😂😂😂فداتشم.  مرسسیی مرسییی.  خیرببینی خواهر🤭😘

🥲نیاز دارم به وجودش. دست خودم نیس. باید رو خودم کار کنم. خدا بهم توان بده بتونم یکم بیخیال و سرد با ...

متاسفانه بعضی ادما از توجه زیاد اشباع میشن و خیالشون جمع میشه و بی توجه میشن . دو قدم برداشت یه قدم بردار ... مرد باید یک قدم جلوتر باشه یادت نره ...