2777
2789
عنوان

امشب هم گذشت فردا هم میگذره 🥺

260 بازدید | 17 پست

پارسال همچین شبی تاصبح بیداربودم 😔

مغزم و قلبم ازشدت ناراحتی وغم هنگ کرده بودن 💔

اینکه بری بیمارستان و نفس های اخر جگرگوشتو ببینی و هیچ کاری ازت ساخته نباشه🥺😭🖤

فقط تنها کاری که تونستم بکنم گریه و قرآن خواندن و راضی شدن به رضای خدا بود💔🖤

خدایا اصلا فکرشو نمی‌کردم اون روزهای سخت بگذرن 

گذشتن ولی اینکه چی به من گذشت و فقط خودت و خودم میدونیم💔💔💔

خدایا به امید خودت🤲

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

بچه ت فرشته شد.👼

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

الاهی

چقدر سخت بوده

برات ناراحت شدم.

خدا صبرت بده

دخترت چند وقتش بود؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاهیچقدر سخت بودهبرات ناراحت شدم.خدا صبرت بدهدخترت چند وقتش بود؟

ببخشید ناراحتتون کردم

فقط اومدم بنویسم که بمونه به یادگار از دوران تلخ زندگیم 💔

هشت روز ش بود .از اول که به دنیا اومد مشکل خونی داشت 🥺😭

آره قربونش برم ♥️🥺

منهم ی همچین وضعیت مشابهی رو تقریبا تجربه کردم درکت میکنم اگر کنارم بودی بغلت میکردم وباهات های های گریه میکردم 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

توکلت به خدا باشه پارسال دوست من بچه شو از دست داد الان فهمیدم دوباره بارداره

توکل من اول به خدا بعدهم به خداست♥️

خدارو شکر 🤲🌹

انشاءالله هیچ کس غم اولاد نبینه که سخت ترین امتحانه 💔

توکل من اول به خدا بعدهم به خداست♥️خدارو شکر 🤲🌹انشاءالله هیچ کس غم اولاد نبینه که سخت ترین امتحانه ...

اره دوست منم دخترش سه ماهه بود که فهمیدن تومور مغزی داره عملش کردن ولی دووم نیاورد...یکساله تو عذاب بود که دیروز فهمیم بارداره 

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
منهم ی همچین وضعیت مشابهی رو تقریبا تجربه کردم درکت میکنم اگر کنارم بودی بغلت میکردم وباهات های های ...

متاسفم 😔🥺

کاش با گریه چیزی عوض میشد اونوقت تا خود صبح فقط گریه میکردم 😭

فقط از خدا کمک می‌خوام و تا الانش برام سنگ تموم گذاشته از این به بعد هم هوامو داره♥️

شما چه اتفاقی افتاده براتون

اره دوست منم دخترش سه ماهه بود که فهمیدن تومور مغزی داره عملش کردن ولی دووم نیاورد...یکساله تو عذاب ...

طفلک 🥺

خدا عوضشو بهش با اولاد سالم و صالح بده 🤲🌹

متاسفم 😔🥺کاش با گریه چیزی عوض میشد اونوقت تا خود صبح فقط گریه میکردم 😭فقط از خدا کمک می‌خوام و تا ...

خواهرزاده دسته گلم با بیماری ویلمزبه دنیا اومد   حتی امروز صبحم براش گریه کردم هنوزم در عجبم میگم خدایا این چه درد عجیب غریبی بود که این بچه پیداکرد ولی تموم شد همه چیز 

خواهرزاده دسته گلم با بیماری ویلمزبه دنیا اومد حتی امروز صبحم براش گریه کردم هنوزم در عجبم میگم خد ...

نشنیدم اسم این بیماری رو 

متاسفانه اینقدر بیماری های عجیب و غریب اومده که آدم از دنیا سیر میشه 🥺

کی این اتفاق افتاده؟

تازگی؟

خدا به خواهرتون و شوهرش صبر بده و انشاءالله جاش و با بچه‌های سالم و صالح پر کنه🤲🌹

نشنیدم اسم این بیماری رو متاسفانه اینقدر بیماری های عجیب و غریب اومده که آدم از دنیا سیر میشه 🥺کی ا ...

عزیزم فوت نکرد که خواهرم وقتی سر سفره هم میشینه اگر یادش بیوفته گریه میکنه ی سرچ بزن بیماری جالبی نیس سرطانه 😭

الان تک کلیه س بچه ش الهی بگرم من دور نی نی اجیم

عزیزم فوت نکرد که خواهرم وقتی سر سفره هم میشینه اگر یادش بیوفته گریه میکنه ی سرچ بزن بیماری جالبی نی ...

متاسفم 😔🥺

دیدن بیماری بچه خیلی سخته 😭

انشاءالله خدا همه‌ی مریض ها رو شفا بده 🤲

خدایا کاش ماهم حکمت این چیزها و می‌فهمیدیم اینجوری تحملش آسون تره😔