sahhhel مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 3320 عنوان باز شب شد بچههام خوابیدن عذاب وجدان اینکه من مادر بدی هستم هم شروع شد 128 بازدید | 5 پست یکم وسواس فکری دارم الان خانما گفتن بروفن بده یادم افتاد این بچه چند ماه دندون درد داشت من بروفن خیلی دادم بهش میترسم آسیب زده باشه بهش از کجا مطمىن شم ک سالمه بچم کبدش اینا 1403/12/10 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7790 نباید بدی خب پروفن از خودتباید ببریش دندون پزشکی کار اشتباهی نکن ک الان انقد ذهنت درگیر بشه الانم دگ بهش پروفن نده ببرش ذندون پزشکی
sahhhel مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 3320 نباید بدی خب پروفن از خودتباید ببریش دندون پزشکی کار اشتباهی نکن ک الان انقد ذهنت درگیر بشه الانم دگ ... دو دو ماه پیش بردم دندانپزشکی بیهوش کردم درست شد ولی قبل از اون خیلی بروفن خورد زخم معده داشته باشه یا بدش آسیب دیده باشه چه جوری میتونم بفهمم
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7790 دو دو ماه پیش بردم دندانپزشکی بیهوش کردم درست شد ولی قبل از اون خیلی بروفن خورد زخم معده داشته باشه ... انشالا ک نداره. بد به دلت راه ندهاگر میخای بفهمی باید ببری ازمایش خون بده
sahhhel مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 3320 انشالا ک نداره. بد به دلت راه ندهاگر میخای بفهمی باید ببری ازمایش خون بده تو آزمایش خون معلوم میشه مگه اون که ماه پیش چکاپ داد خدا را شکر به جز ویتامین دی چیزیش کم نبود