2777
2789
عنوان

از همه طرف به بن بست خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست
درست میشه نمیدونم چه جوری ولی شما از دو تا کلمه یکیش پدر و مادرت بلاخره خدا به دلت نگاه میکنه

دیگه من که جوون نیستم ، چیزی لازم ندارم که . نمیدونم جریان بودن من چیه . به خاطر پدر و مادرم موندم فقط ،

دیگه من که جوون نیستم ، چیزی لازم ندارم که . نمیدونم جریان بودن من چیه . به خاطر پدر و مادرم موندم ف ...

ببخشید شاید ناراحت شی ولی شما میگی پدرت ۸۵ سالشه 

اگه به میانگین طول عمر شما ۸۵ سال و بیشتر هم باشه شما ۴۵ سال دیگه فرصت داری . کع امید وارم خدا برات بسازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه نمیدونم چه جوری ولی شما از دو تا کلمه یکیش پدر و مادرت بلاخره خدا به دلت نگاه میکنه

دیگه اونقدر بی تفاوت شدم که اصلا نمیدونم مشکلم چیه که باید درست بشه . فقط عذاب روحی می کشم ، تنها فکرم مرگ و .. هست ، می ترسم بعد مردن ، بازم دنیای دیگه ای باشه ، من هیچی نمیخام ، بهشت یا حوری ، پول یا ماشین ، فقط یک خواب راحت ، همیشگی ، در یک جنگل برفی و تمام‌ شدن