2777
2789
عنوان

از همه طرف به بن بست خوردم

129 بازدید | 18 پست

پسر هستم چهل ساله .نه راه پیش ، نه راه پس ، نه امکان برگشت به گذشته ، نه تحمل حال و آینده ، پولم تمام ، از شغلم متنفرم ، آدمی هستم که دیگران میتونن ازم سواستفاده کنن ، مثل ببخشید خر کار کردم ، الان چهل ساله شدم . مجردم ، پدر و مادرم پیر شدن . با قرص و اینها دوام میارم . اقوام همه مردن ، برادرم مرده ، پدرم ۸۵ ساله مادر ۷۵ ساله و بیمار ، فقط یک پراید دارم که واژگون شد و دست و کمرم شکست ، پولمو دادم تعمیر کردم . فقط منم و یک پراید و یه سنتور که گاهی می زنم . 

هیچی لذت بخش نیست برام . آدمی مثل من بودنش فقط برای بهره کشی دیگران خوبه ، نبودنم بهتره ، افسوس که عمر دست من نیست ، سیگار و قرص ، نگه دارنده هام هستن، دارم تموم میشم . امیدوارم ، زندگی پس از مرگ نباشه ، نه حوری میخام نه گوشت و میوه ، فقط تموم بشم .کسی رو نبینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی هیچی دست ما نیست خودت رو که اصلا سرزنش نکن اونم با شرایط الان جامعه و اوضاع اقتصادی

بحث سرزنش نیست ، نمیتونم ادامه بدم ، هر روزم یه ساله ، شخصیت من هم قدرتمند نیست ، علاقه ای به زندگی ندارم دیگه ،

وحال میلیونها جوان ایرانی....چشم امید پدر و مادرتی پس باید سرپا بمونی....بجنگ و اجازه نده کسی ازت سو ...

چشم و امید پدر و مادر ، اگه اونا نبودن ، خیلی وقته منم تمام کرده بودم ، فقط برای اونها هستم . همکارام اذیت می کنن ، من فقیرم ، اینها پولدار و هزار تا پارتی دارن ، دلم می شکنه ، کاش میتونستم اونایی که دوست ندارم نبینم

بحث سرزنش نیست ، نمیتونم ادامه بدم ، هر روزم یه ساله ، شخصیت من هم قدرتمند نیست ، علاقه ای به زندگی ...

بآور کن ما همه به زور سر و پا هستیم . من ده سال از شما کوچیکترم و به این حس مبتلام . ولی هنوزم منتظر معجزهرهستم . شما ۱۰ ×۳۶۵ روز بیشتر تجربه داری 

ولی شایدم فرجی شد 

بلاگری رو دنبال میکردم که ۴۰ سالگی مهاجرت کرده بود و دقیقا از ۴۳ زندگیش متحول شده بود و خیلی راضی بود

چشم و امید پدر و مادر ، اگه اونا نبودن ، خیلی وقته منم تمام کرده بودم ، فقط برای اونها هستم . همکارا ...

کارتون چیه؟امکان تغییر شغل نیست؟سعی کنید داروهای افسردگی رو کلا و البته به مرورقطع کنید

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
بآور کن ما همه به زور سر و پا هستیم . من ده سال از شما کوچیکترم و به این حس مبتلام . ولی هنوزم منتظر ...

من دنبال موفقیت نیستم ، فقط نمیتونم ادامه بدم ، فقط با قرص به زور تحمل می کنم ، من هیچی نمیخام از دنیا ، فقط میخام تموم بشه ،

کارتون چیه؟امکان تغییر شغل نیست؟سعی کنید داروهای افسردگی رو کلا و البته به مرورقطع کنید

بیمارستان،  تو یه شهر دور از خونه ، ۱۵ ساله تو جاده ها اسیرم ، دارو تا دلت بخواد خوردم ،

من دنبال موفقیت نیستم ، فقط نمیتونم ادامه بدم ، فقط با قرص به زور تحمل می کنم ، من هیچی نمیخام از دن ...

خوب میخوای تموم شه چون از عدم تغیییر و یکنواختی و سختی خسته ای 

اگه درست بشه دیگه دوست داری بمونی ادامه بدی 

کم نیار 

من روانشناس نیستم 

ولی مفهوم کم آوردن رو خیلی خوب درک میکنم

خوب میخوای تموم شه چون از عدم تغیییر و یکنواختی و سختی خسته ای اگه درست بشه دیگه دوست داری بمونی ادا ...

خیلی فشار رومه ، پدر و مادرم مریضن ، حتی ندادن شهر خودم ، الان ۱۵ ساله تو برف و یخ ، روزهایی که مردم خیابون نمیان،  من با یک پراید باید برم سر کار ، این رئیس ها و بالایی ها احساس تو وجودشان نیست . نمیخام با اینها زیر یک آسمان باشم .

بیمارستان، تو یه شهر دور از خونه ، ۱۵ ساله تو جاده ها اسیرم ، دارو تا دلت بخواد خوردم ،

دارو اعصاب اصلا خوب نیست ....

در کنار کار بیمارستان کار تاکسی اینترنتی هم انجام بدین بلکه پولی پس انداز کنید

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
خیلی فشار رومه ، پدر و مادرم مریضن ، حتی ندادن شهر خودم ، الان ۱۵ ساله تو برف و یخ ، روزهایی که مردم ...

درست میشه 

نمیدونم چه جوری 

ولی شما از دو تا کلمه یکیش پدر و مادرت 

بلاخره خدا به دلت نگاه میکنه