2777
2789
عنوان

داداش محمد هادی

75 بازدید | 5 پست

الرفیق ثم الطریق

دستم را بگیر من در هیاهوی دنیا تو را یاد کردم تو نیز در هیاهوی اخرت به یادم باش🥺💚

سخن شهید:میگن عشق اونی نیستش که بهم نگاه کنید عشق و عاشقی زمانی درسته که هر دو نفر به یه نقطه نگاه کنن هر چی فاصله بیشتر باشه هدفت ارمانی تر میشه شهدا همشون نگاهشون به یه نقطه بود اونم قرب الهی

صوتشون سرچ کنید حرفشون کامل هست با صدای فوق ارام بخششون اگر حس میکنی به دلت نشست یعنی شهید تو رو انتخاب کرده که تو مسیر کمکت کنه❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ حسی به شهدا ندارم چون دو سه بار واسطه قرار دادم برا ارزوهام براورده نشدن هیچ گره بزرگتری افتاد س ...

عزیزم اونا خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنی هوای ما رو دارن چه بسیار چیزایی که خوش میداریم اما به صلاح ما نیست عزیزم 

یه نکته دیگه هم هست خیلی وقتا اگر شهدا جوابتو نمیدن دلیل نمیشه نمیخوانت شاید میخوان بیشتر به طرف خودشون بکشنت همین که واسطه قرار دادی و به دلت افتاده یعنی حواسشون بهت بوده اگر نه تا نخوان تو طرفشون نمیری