2777
2789

دیشب نامزدم باهام دعوا راانداخت کلی حرف زد به من داد اومد و من اشتی کردم برد من و کفش بخریم  بعد به من گفت کله ی بزتو پایین کن و بعدش من بازم اشتی کردم من چقد بی‌ اعتماد به نفسم بدم میاد از خودم کاش می مردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا این که تحقیر کرده و سکوت کردی و عزت نفس نداری 

چه ربطی به دو قطبی بودن داره؟  فقط یه اسم بیماری یاد گرفتین زود مژ خواهید بزارید رو خودتون؟   همون دکتر متخصص کلی سوال می پرسه که این بیماری بتونه تشخیص بده! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

حالا این که تحقیر کرده و سکوت کردی و عزت نفس نداری چه ربطی به دو قطبی بودن داره؟ فقط یه اسم بیماری ...

والا ب خدا من با اینکه تشخیص دادن ۴تا دکتر رفتم که مطمئن بشم بیماری روانی شده بچه بازی همش به خودشون میچسبونن

همین که از یه طرف میخوام قهر کنم از یه طرف یه رفتار دیگه میکنم

بزن تو نت در مورد مهر طلب بودن بخون 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)