2777
2789

بچه ها کارم درسته؟ 

ما فقط صحبت معمولی میکنیم و خیلی رسمی و خب تایم زیادیه:) خانواده اش به ازدواج راضی نیستن میخام بهش بگم بیا دیگه باهم صحبت نکنیم تا وقتی راضیشون کنی بیای خاستگاری

اینم بگم جفتمون نسبتا مذهبی ایم:) 

کار خوبیه بنظرتون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو میکنین 

بیخودی وابستگی ایجاد نمیشه 

آشنا شدین تا حد لازم 

بقیه اش اگر بخاد که میان جلو نخاد شما بیخود چرا خودتون رو درگیر کنین ...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

بهترین کارو میکنین بیخودی وابستگی ایجاد نمیشه آشنا شدین تا حد لازم بقیه اش اگر بخاد که میان جلو نخاد ...

به اندازه کافی درگیرش هستم:) 

ولی فکر میکنم این کار بهترین و درست ترین تصمیمه

بنظرم اینجوری شاید نبودنم حس بشه یکم به خودش بیاد کار درستی میکنم به نظرتون؟ حقیقتا من سنمم کمه متاسفانه و خواهر بزرگتریم ندارم:) 

اگه نتونه راضی کنه اینجوری توی این مدت وابستگی مون کم شده و خیلی راحت تر کنار میایم با جدا شدن

اول باهاش صحبت کن خیلی جدی به نظرم و همینطور که باهاس درارتباطی یک ماه بهش فرصت بده بعد اگه دیدی قدمی برنداشت بگو تا موقعی که خواستگاری نیومده نمیخوای درارتباط باشی

اول باهاش صحبت کن خیلی جدی به نظرم و همینطور که باهاس درارتباطی یک ماه بهش فرصت بده بعد اگه دیدی قدم ...

باهاش صحبت کردم 

قدم ک والا داره برمی‌داره ولی هوف:))) 

دیگه باهاش حرف نزن اگه نتونه راضی کنه میخوای چکار کنی 😐بگو هر وقت راضی کرده بیا 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

دیگه باهاش حرف نزن اگه نتونه راضی کنه میخوای چکار کنی 😐بگو هر وقت راضی کرده بیا

اره میخام همینکارو کنم:) 

تازه اگرم بیان خواستگاری شاید بشه شاید نشه هست 👩‍🦯