2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم بهم گفت

277 بازدید | 17 پست

ما خونمون نزدیکه به هم.یه وقتایی میرم پیاده روی یا پیاده میرم خونه مادرم.امشب بهم میگه خوب نیست زن آنقدر بره بیرون.با دوستم از دور دیدیمت گفته اون زن فلانیه.

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هیچی نگفت.بچه ها چه اشکالی داره آدم هرروز بره بیرون یا تنها بره

شوهرت نگفت؟تو که زبون داشتی میگفتی مگه عهد شاه وزوزکه زن از خونه بیرون نره جایی نرهبگو رفت و آمدم به خودم مربوطه 

شوهرت نگفت؟تو که زبون داشتی میگفتی مگه عهد شاه وزوزکه زن از خونه بیرون نره جایی نرهبگو رفت و آمدم به ...

نه لال شد.این دختراش الانم که شوهر دارن نمی‌ذاره تنها جایی برن 

عزیزم خودخوری نکن همون موقع باید چوابش رو میدادی سکوت تو فقط اونارو پررو تر میکنه سری بعد دیدی دوبار ...

میگم این حرفاش رو شوهرم اثر نذاره 

همون دیگه میگفت تنهایی زیاد بیرون میری منم گفتم خستم زود برگشتیم خونه خودمون

خوب کاری کردی یه مدت سرسنگین باش باهاشون ببین اگه روت نمیشه به شوهره خواهرشوهرت بگی به خواهر شوهرت با شوخی و خنده  بگو که رفت و آمد من فقط به خودم و همسرم مزبوط میشه که ما مشکلی نداریم 

خوب کاری کردی یه مدت سرسنگین باش باهاشون ببین اگه روت نمیشه به شوهره خواهرشوهرت بگی به خواهر شوهرت ب ...

امشبم بهش گفتم برام مهم نیست بقیه پشت سرم چی میگن.دیگه خیلی کم باهاشون رفت و آمد میکنم

میگم این حرفاش رو شوهرم اثر نذاره

سعی کن دست پیش رو بگیری به شوهرت هم بگو که از حرفش ناراحت شدی و از اینکه ازت طرفداری نکرده ناراحت شدی 

اگه ساکت یه گوشه وایسی این اجازه رو میدی که خیلی راحت شوهرت حرفاش رو باور کنه و محدودت کنه