2777
2789

دوستان هرکس یه نظری بده در مورد تمیز کردن تمیز ماندن

مثلا من تمام ظرف ها وقابلمه ها استفاده نمیشه سلفون میکشم

یا بالای کابینت سفره یکبار مصرف پهن میکنم

یا هرسال متکا باز میکنم هوا بخوره پتبه هاش بعد خودم با دستت بازشون میکنم وبعد میزارم تو متکا چوب میزنم روش زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بالش دم دستی هام رو دوست دارم آسترش رو بشورم و همین کاری که شما میگی انجام بدم ولی حیاط ندارم

فررشات جمع کن بازشون کن ببر پشت بام بزاز افتاب بخوره البته روشون بپوشون ۴ دورش اجر بزار چیز سنگین

فررشات جمع کن بازشون کن ببر پشت بام بزاز افتاب بخوره البته روشون بپوشون ۴ دورش اجر بزار چیز سنگین

آخه خونه تکونی رو کردم پرز میریزه تو خونه

بچه کوچیک دارم پشت بام و اینا راحت نیستم برم

مگه اینکه بعدا میرم خونه مامانم ببرم حیاط اونا این کار رو کنم

✒️متاهل

منم هر شب تمیز میکنم ولی باز موقع خونه تکونی اساسی همه چیش رو میشورم

من امسال تازه عقدکردم شوهرم گفت بیا کمک مادرم کن

ای خواهر نگم

اینقدر کثیف بود از دسترسم خارج بود تمیز کردن اون خوته

من امسال تازه عقدکردم شوهرم گفت بیا کمک مادرم کنای خواهر نگماینقدر کثیف بود از دسترسم خارج بود تمیز ...

به سلامتی ان شا اللّه

خداییش خونه مادرشوهرم همیشه تمیزه ولی اگه کاری باشه و تمیز کاری بخواد هر دفعه میرم انجام میدم ولی خونه تکونی هاش رو تا حالا نرفتم خواهرشوهر هام تمیز میکنن چون بچه کوچیک دارم و به زور فقط به خونه تکونی خودم میتونم برسم

✒️متاهل