2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند اندازه رگه های داخل هسته خرما خوبی و بدی ادما رو میبینه و. متوجه میشه حالا تو این دنیا یا اون ...

ولی خدا خیلی صبوره خیلی خیلی صبورررر

و ما بندگانی عجولیم

چرا کسایی که باعث حال بدمون شدن هیچی شون نمیشه

چرا دارن بدتر به سرمون میارن آرامش رو از زندگیمون گرفتن و خودشون میتازووونن

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

پشتمو لرزوند این‌جمله

حتمن خدا خودش میخواسته ببینی🥺❤️

منم یبار حالم بد بود دلم شکسته بود رفتم همینجوری گوشیو وا کردم قبلش بخدا میگفتم تو پشتم نیستی من امید ندارم من کسیو ندارم و اینا بعد گوشیو وا کردم دیدم این اومد و معانیش  همینجوری موندم🥲

ولی خدا خیلی صبوره خیلی خیلی صبوررررو ما بندگانی عجولیمچرا کسایی که باعث حال بدمون شدن هیچی شون نمیش ...

منم یه دونه از این ادما تووو زندگیم دیدم ولی مهم اینه که اخرش قشنگه

ادامش بدین چقد جملاتتون به آدم آرامش میدن

چقد همه مون بهشون نیاز داریم

راسته میگن هر کسی یه درد پنهونی داره

همه دارن میگن سبک شن

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

پشتمو لرزوند این‌جمله

مپندار غمت پایان ندارد
این روزگار نیز بگذرد
چو عمر فانی ست
دیروز گذشت
امروز نیز بگذرد
غم ماندگارنیست
مصیبت وماتم نیز بگذرد
شادمانی ابدی نیست
روزگار خوش نیز بگذرد
روز و شب نیز بگذرد
دم به دم انسان نیز بگذرد
قلیان دل نیز بگذرد
این نیز بگذرد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت