2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خودمو براش لوس نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 20 پست

ب من کلا میگه جوجه و از همون دوره دوستی می‌گفت خیلی ملوسی کار خاصی هم نمیکنم مثلا توبغلشم از پایین نگاش میکنم لبامم ملوس مانند جمع میکنم نگاش میکنم میگه آخ قربونت برم کوچولوعه من یا نشسته باشه من وایساده باشم  دستامو  قفل میکنم بچگونه تاب میدم براش حرف میزنم یا عشوه های س،،سکی بعضی وقتا میام  خب می‌دونی ما تفاوت  سنیمون ۱۴ سال هستش قد اون ۱۸۵ هستش من ۱۶۶  بخاطر همین براش خیلی کوچولو و ملوس دیده میشم 😂

💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوره در صورتی که میدونم اشتباهه ولی نمی تونم خودمو ضعیف نشون بدم

بنظر خودم عشوه همین ضعیف نشون دادن 

چون من اهل عشو های خرکی نیستم ولی گاهی وقتی مثلا خودمو ضعیف نشون میدم بنظرم خیلی بکار میاد هم اینکه بار روی دوش زن کمتر میشه هم اینکه روح مرد ارضا میشه که تکیه گاه زن هست و خیلی قویه

ب من کلا میگه جوجه و از همون دوره دوستی می‌گفت خیلی ملوسی کار خاصی هم نمیکنم مثلا توبغلشم از پایین ن ...

فک کنم شوهر منم همین چیزا رو میخواد 

سعی می کنم انجام بدم مرسی 

فک کنم شوهر منم همین چیزا رو میخواد سعی می کنم انجام بدم مرسی

فدات اره مردا خوششون میاد نمک زندگی ب همین چیزا هست دیگه از چی خجالت می‌کشی آخه من گاهی لباساشو می‌پوشم اسم شوهرمو میگیرم میگم من فلانی شدم پاشو لپ خوشگل بریم بیرون چون من لپام  تپل و خوشگله همیشه اینو میگه 

💚🌱

منم همینطوره در صورتی که میدونم اشتباهه ولی نمی تونم خودمو ضعیف نشون بدم

اشتباه ک نیست

اگه همسرت ادم محکم و کاری و زرنگ ک زن. خونه بخاد باهم نمیسازین

ولی اگه شوهرت ضعیف باشه خوبم هست ک خودت مردی باشی