2777
2789
عنوان

از کی بیشتر ضربه خوردین با هاش چی کار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 64 پست
الان دیگه درد پریود نداره فقط یبوست داره که مدام باید پیدرولاکس بخورهدکتر هم بهش دارو داده گفته سال ...

اره منم یبوست دارم بعد دارو میخورم اسهال میشم خوب چطور باید جایی برم کار کنم خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دنیا اینقدر جای بدی نبود کاش حرف ها اینقدر درداور وجگر سوز نبودن کاش ادم ها یاد می گرفتن کمی مهربان تر برخوردکنند اخه چرا فکر نمی کنند هممون باید روزی این دنیا روترک کنیم وفقط خوبی وبدی از هممون می مونه دلم اتیش می گیره داره که یه عده نمک می خورن وبی رحمانه نمکدونتو می شکنن حالا اگر به عیب وایراد باشه اینقدر خودشون پر از عیب ایراد هستن که حد نداره اونا که بچه ها شون هم بزرگه همش به زندگی شون گند می زنه ابرو شونو برده حالا اگر دوقلو های من که چهار سالشونه اونم بی ادبی نمی کنند چون پسر بودن شیطنت داشتن درد داره که بیان خونه ی خودت وبعد پشت سرت هزار تا حرف درد بیارن راجب خودت وبچه هات درد داره که جلو روت می اومدن ومی گفتن دلمون خیلی برای بچه ها تنگ شده بود وحالا به گناه نکرده برن وحرف هایی بزن درد داره برام  ومنی که هیچ بی احترامی در قبالشون نکردم بچه شون تصادف کرد خونمون بودن همون شب خدا شاهد تمام کاراشون رو شوهرم درست کرد تا بچه شون وضعیتش بهتر بشه خونه من بودن نزاشتم برن وقتی هی می رفتن بیمارستان پسر کوچک ترشون رو گفتم نگه دارم خونم که تنها نباشه خونشون الان هم بچه ی بزرگشون گند زده بی زندگیشون دختر مردم رو که هیچ عیب ایرادی نداشت رفتن واسه پسرشون گرفتن بعد یک سال گندای پسرشون بالا اومد که یه دختر خراب هم به گردنش افتاده بود ودختر رو عقد کرده بود گفتن شما ها هیچی نگین ما تمام عیب ایرا د ها رو می اندازیم گردن نامزادش تا اون از سر راهش بره کنار حالا اون دختر واقعا حیف بود به پدر شوهرم که داداش عمه هم بود گفتن برین با شما خونه اون بنده خدا حالا فامیل هم هست باهامون ما همه ی تقصیرا رو می اندازیم گردن اونا شما هم تایید کنید ولی از این که امین این دخترو عقد کرده چیزی نگید پدر شوهرم قبول نکردن ما هم گفتیم نکنید عمو یک وقتی اگر می خوان برن وحقیقت رو بگن با هاشون برین حالا ما بده شدیم از هر طریقی که تونستن ضربه زدن