2777
2789

من خودم از عمه وشوهر عمه ام به خونمون رفت امد داشتن توی شرایط سخت کنارشون بودیم میومدن بهترین سفره براشون می انداختم از محبت کم نمی زاشتم کاری نکردیم که الان اینجور پشت سر مون حرف می زنن اونم درد اوره برام جالب اینه همین الان یه مقدار وسیله توی انباری خونمون دارن واینجور از ما بد می گن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زنداداشم که مجردیم خیلی بهش کمک میکردم و بعد ازدواج هیچ کاری به زندگیش ندداشتم جز گاهی دعوت...

هربار با شوهرش دعواش شد از سر حسادت به زندگیم آبروی منو خانوادمو پیش شوهرم برد و باعث جدایی منو خانوادم شد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

از مامانم که تا دو سال حتا نپرسید یا زنگ نزد ببینه دخترش حالش چطوره چیکار میکنه  بعد از دوسال اومدم خونش

از شوهرم که قبل ازدواج بهم دست درازی کرد و  خیلی چیزهای دیگه الان زنشم عاشقشم 

از خیلی آدمای اطرافم که اگه بگم زیادن دیگه 

عادی دارم زندگیمو میکنم

مجبوریم دیگه ولی هیچوقت آدمایی که بهم ضربه زدن رو نمیبخشم

اما شوهرم روحمو داغون کرد قلبمو شکست  قرار نیست فراموش کنم و اونروز که گریه میکردم التماس میکردم ا نم لذت می‌برد تو ذهنم هک شده ولی خب دله دیگه عاشقش  شدم دوسش دارم اما اون خاطره هیچوقت فراموش نمیشه تا ابد یه سنگینی روی قلبمه💔❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

نه کار بر جدیدم نه قدیم

از بابامرابطه ام باهاش خوب نیست به زور با هم حرف میزنیمحتی اکثرا سلام علیک هم نداریم

من پدرمو از دست دادم خیلی خیلی مهربون بود

ولی با مادرم اصلا جور نیستم اون از بچگی منو دوست نداشت منم تابزرگ بشم فهمم نمی‌کشید و باور نداشتم اما الان ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من پدرمو از دست دادم خیلی خیلی مهربون بودولی با مادرم اصلا جور نیستم اون از بچگی منو دوست نداشت منم ...

خدا مادرتو بیامرزه

واقعا خانواده خوب بزرگ ترین نعمته که فقط ماهایی که ازش بی بهره ایم درک می کنیم