2777
2789

ام ایکس پلیر

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من راجب برنامه اطلاعی ندارم

ولی خودم هر فیلمی رو که دان میکنم تو گوگل زیرنویسشو سرچ میکنم

معمولا از سایت سابتایتل پدیا دان میکنم

تا حالا مشکل نداشته زیرنویساش

بعدشم برا باز کردنش باید فرمت فیلمت با فرمت زیرنویست یکی باشع،ینی با یه برنامه جفتش باز شه

کی ام پلیر،فوت پلیر،مدیا پلیر و...

...

منت چندگیگ میگیری واس دانلود کردن فیلم

Adsl داریم یه ساعتی رایگانه اون موقع دان میکنم

ولی ایرانسل دوتا طرح خوب برا دانلود فیلم داره

یکیش ۶ تا ۱۲ صبح،۵ گیگ ،۳ تومن 

برا یه ماه

سه تا طرح نامحدود هم داره،یک ساعته ۹۰۰ تومن،دوساعته ۱۵۰۰،سه ساعته ۲۰۰۰

همراه اولم تازگی ساعت ۳ تا ۷ صبح رو اگه بسته داشته باشی رایگان کرده

...

کارکردن باهاش سادس میشه لینک بزارین دانلودکنم

برا اندرویده

ازبازار دانلود کن

نسخه پیشرفته ام ایکس پلیر رو سرچ کن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری