2777
2789
عنوان

بنظرتون بخاطر بچه استعفا بدم

432 بازدید | 35 پست

من ۵ هفته ولی تاره چند روزه مت جه بارداری شدم 

الحمدالله حالم خوبه همه جوره فقط بعضی وقتا زیر دلم درد میگیره ولی کم لحظه ایی 

کارم راحته امروز کلا نشسته بودم و پام دراز بود رو صندلی 

بنظرتون تا آخر اسفند برم یا استعفا بدم ؟

البته قبلا دوسال پیش یه سقط داشتم 

با پرشکت مشورت کن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو زیر نظر دکتر ، اگر دکترت تشخیص داد استراحت باشی و نری ، نرو اگر چیزی نگفت تا به دنیا میاد برو بعدش نرو 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

آخه من نوبتم یکشنبه بعد تا پرونده تشکیل بدم و دکتر پیدا کنم یه هفته شده من کلا دوهفته دیگه میخوام برم سرکار 

از دکتر ی که رفتم سوال کردم جواب نداد گفت حالا برو آزمایش بده تا بتا رو ببینه البته بتا پایین بود 

وهیچ جوابی نداد ...

حالا این یه هفته رو برم 

مامان و شوهرم میگن کارت راحته برو حیف

وای حیفه. چرا الکی استعفا بدیسرکار برو بعدشم زایمان کن و مرخصی زایمان برو. بعد که مرخصی تموم شد اگه ...

باید سونو بشه اگر جفت پایین داره یا کوتاهی سرویکس باید استراحت کنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

اونا با دکترت مشورت کن، همه چی به نشستن نیست، بعضی وقتا استرس کاری بدتره.ولی استارتر چه کاریه که همش ...

نه همیشه اینطوری نیست امروز شاگردام کم بودن پنجشنبه ها کلا اینطوریه 

مربی ام