2777
2789
عنوان

میدونی که باید این تاپیک رو بخونی

88 بازدید | 7 پست

سلام 

شبتون بخیر

یواش یواش عید نوروز میاد و همه در حال خریدن

اما

از کنار هم بی تفاوت رد میشیم

امروز توی یه مغازه چندتا فروشنده دیدم که مانتوهای کهنه ای به تن داشتن با یکیشون صحبت کردم متوجه شدم حقوق خیلی خیلی پایینی میگیرن و واقعا تو زندگیشون مشکل دارن توی تنگنا هستن و مجبور هستن بیان چون بخاطر فقر حتی نتونستن برن دانشگاه و شغل بهتری نمیتونن پیدا کنند

میدونید چقدر آدم شبها گرسنه میخوابن و حسرت یک لباس نو و....

الان وضعیت معیشتی متاسفانه سخت شده اگه کسی نیست که کمک کنه لااقل خودمون حواسمون به خودمون باشه

ائمه اطهار شب ها غذا میبردن دم خونه فقرا ما باید به همدیگه کمک کنیم

نیاز نیست دنبال خیریه و راه دور بگردین حتما توی اطرافتون دارین از این آدم ها

لطفا لطفا لطفا هوای همو داشته باشیم

نیاز نیست خیلی پولدار باشیم تا کمک کنیم همین که بتونیم فقط به یک خانواده حتی اگه شده ماهی یا دو ماهی ۱ میلیون کمک کنیم خیلی از مشکل اونو رو حل کردیم لطفا لطفا به اطرافتون توجه کنید

بله متاسفانه روز به روزم بدتر میشه...یه خونه و یه ماشین شده رویا واسه همه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا قبول نمی‌کنن یا خجالت می‌کشن. چه معنی داره وقتی کسی مستقیم از خودمون درخواست نکرده عزت نفسش رو خرد کنیم؟

قبول کمک از سمت خیریه برای مردم نیازمند راحت‌تر از قبول کمک از یک شخص خاصه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

معمولا قبول نمی‌کنن یا خجالت می‌کشن. چه معنی داره وقتی کسی مستقیم از خودمون درخواست نکرده عزت نفسش ر ...

چرا عزیزم من خودم به یکی از اقواممون گفتم این هدیه من به آیسان (دختر کوچیکشون) هست و به همه بچه های کوچیک فامیل که با استعداد هستن دارم تشویقی میدم

بگو نذر کردی ، یا برای یه موضوع خاصه و به همه داری میدی

لطفا حذف کنید

یه نفر از طرف گروه جهادی که داره رفته روستاهای سیستان برای تهیه گزارش از محرومیتشون و جمع آوری کمک برای بهبود زندگیشون اگه  وضعیت اونا رو ببینی میگی ما تو شرایط خیلی خوبی هستیم لطفا اگه میتونی به اونا هم کمک کن و معرفی کن برای کمک

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
لطفا حذف کنید

پاکش کردم ولی شمایی که اینقدر به فکر کمک به دیگرانی چطور برای یه سوال تو تاپیک تون اینقدر بخیلین

اینم یه کمک و سواله که دنبال جوابش بودم 

به هر حال حداقل رو حرفی که می زنین وایسین کمک همیشه مادی نیست 

موفق باشی