2777
2789
عنوان

جای عیدی لباس بدم زشته

158 بازدید | 14 پست

به برادر زده هام 

آخه حس میکنم عیدی هارو خرج بچه ها نمیکنه زن داداشم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

واااا اون مادرش صلاح بچه هاش رو بهتر می‌دونه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان اگه راضی نیستی پیامم رو حذف میکنم 

من نمیتونم تاپیک بزنم ولی یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر کرده 

اگر خدایی نکرده زبونم لال داداش تون فوت کنه و شغل شوهرتون خوانندگی باشه و بعد از یک هفته راحت بره سرکارش یعنی جشن کافه و عروسی ناراحت می شین؟

درسته شغلشه ولی می‌تونه ۴۰ روز صبر کنه کارش آزاده که

و اینکه برادر خانومش که فوت شده یه شهر دیگه ست یعنی کافه و عروسی رفتن اینقدر مهمه که خانوم داغ دارش رو یه شهر دیگه ول کنه یعنی پیش خانوادشه بعد بیاد شهر خودش که بره عروسی و کافه 

نمی‌دونم پول چرا اینقدر مهمه 

نه اتفاقا خوشحال تر میشن

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

استارتر جان اگه راضی نیستی پیامم رو حذف میکنم من نمیتونم تاپیک بزنم ولی یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر ...

بهتره که بیشتر از یه هفته صبر کنه...ولی توجه کنین که شغلشه و زندگیم خرج داره

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

درسته شغلشه ولی بی پول که نیست وضع اش خوبه حداقل بعد ۴۰ روز می‌رفتی عروسی

اگه وضعش خوبه دیگه جای تامل داره..یه هفته زمان کمیه حداقل برای درک و کنار اومدن همسرش باید بیشتر صبر میکرد

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن