2777
2789

سلام 

نمیدونم شاید حرفایی که میزنم مسخره باشه یا من خیلی برای خودم بزرگش کردم ولی واقعا امروز داشتم میترکیدم باید با یه نفر حرف میزدم واقعاً سردرگمم از یه طرف برای امتحان نهایی ها و کنکور و اینکه جای مشخصی برای درس خوندن ندارم خواهر کوچکم واقعاً اذیتم میکنه هروقت میخام درس بخونم همه یا با تلفن حرف میزنن اونم با صدای بلند  یا تلویزیون بازه  خونوادم هروقت هر جا میخان برن منم بازور میبرن به خاطر همین نه برنامه درست حسابی دارم نه درست حسابی درس میخونم خونمون کلا ۲تا  اتاق داره که یکیش انبار اون یکی هم که بعضی وقتا توش درس میخونم اتاق خواب و دائم از صبح تا شب رفت و آمد دارن به اتاق  بدتر از همه اینکه مامانم نمیزاره تنها تو خونه بمونم من کلا تنها هیچ وقت بیرون نمیرم فقط مدرسه تنها میرم گوشی هم به خاطر درسم امسال گرفتم هروقت هم میرم بیرون پوششم خوبه نمیدونم چرا نمیزاره من تو خونه تنها بمونم فقط میخام درس بخونم نمیخام کار دیگه ای بکنم هروقت هم باهاش صحبت میکنم یا گوش نمیده یا جواب نمیده یا اگرم جواب بده دست آخر گریم در میاد نمیگم دوسم نداره چرا منم دوسش دارم ولی نمیدونم چرا اینطوری باهام رفتار میکنه اونم این یکسال و خورده ای که من باید بچسبم به درس