2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شناسنامه دیگه میدن و المثنی دیگه نیس  فقط توضیحات داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم دلم میخاد اینکاروکنم ولی فک کنم باید پدرو و کل خاندان پدرت عوض کنند فایملشون

اگه بالاتر ۱۸ سال باشی خودت می تونی بری حذف کنی 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

منم دلم میخاد اینکاروکنم ولی فک کنم باید پدرو و کل خاندان پدرت عوض کنند فایملشون

ربطی نداره هر کس برا خودشه البته بالا ۱۸ سال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بالا ۱۸ نیاز نیست

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

نه من قسمت اصلی فامیلمو کار ندارم فقط پسوندشو چون هم دوسش ندارم هم خیلی طولانی کرده فامیلمو

جدا من شنیدم همون شناسنامه قبلیمون هستش

نه المثنی نمی دن. چون شناسنامه قبلی داری تحویل می دی یه شناسنامه جدید بهت می دن که تو قسمت توضیحات نوشته بنا به قانون شماره فلان فامیلی از ( مثلا اکبری سرخه ای به اکبری تغییر کرده است)

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خب کارت ملی چی میشه من همین کارت ملیمم بعد از ۲سال اومد

اونم باید عوض بشه😂

برا من ۶ ماهه اومد برا آبجیم ۲ ساله

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم