2777
2789
عنوان

کمک کنید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
بهترین کار اینه که تمام ملحفه ها و روبالشی ها رو بندازید تو آب جوش بعدشم موهاشونو کوتاه کوتاه کوتاه ...

فردا میرم داروخونه میگیرم

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
چشم حتما میگیرم دیدم دخترم سرش رو میخارونه مشکوک شدم نگاه کردم تخمش رو دیدم خیلی کم ولی پارچه سفید ا ...

اره بیشتر پشت گردن و پشت گوش زیادتره

سخته یکم ولی چاره نیست باید خیلی مراقب باشی بیشتر نشع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم برا بچه هام پیش اومده بود، زار میزدم دور از جونشون فکر مبکردم دنیا ب ...

زیاد نیست اینقدر گشتم موهاشون برق می‌زنه اونجوری نیست که پر شده باشه فقط میگم روی ملافه سفید شونه کردم دوتا افتاد از موهای دخترم اون کوچیکه اصلا تخمی روی موهاش نیست ولی دوتا کوچیک از مورچه ریز هم کوچیکتر پیدا کردم از بغل گوشش

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم منم برا بچه هام پیش اومده بود، زار میزدم دور از جونشون فکر مبکردم دنیا ب ...

سس مایونز رو هم امتحان میکنم ممنون از راهنماییتون 

زیاد نیست اینقدر گشتم موهاشون برق می‌زنه اونجوری نیست که پر شده باشه فقط میگم روی ملافه سفید شونه کر ...

خوبه نزار بیشتر شن باور کن بعضی وقتا از رشد تهاجمیشون وحشت میکردم خدا روشکر تموم شد، سس منو نجات داد

خوبه نزار بیشتر شن باور کن بعضی وقتا از رشد تهاجمیشون وحشت میکردم خدا روشکر تموم شد، سس منو نجات داد

خدارو شکر این دیگه چی بود من تجربه کردم ای خدا

هیچی نگران نباش کوتاه نکن موهاشونو چون فایده نداره اون شونه مخصوصی که گفتم خیلی خوبع قشنگ از ریشه تخ ...

البته که حتما فایده داره. چون هر چی مو کوتاه باشه وقتی شونه میکشه راحت تر تخمها درمیاد. وقتی مو بلند باشه احتمال اینکه توش بمونه و گیر کنه بیشتره. 

فقط سرکه و م.ش.روب خونگی رو ما جواب داد تنها محصولی ک هم تخمشو میکشه هم خودشو شونه هم تند تند بکش

😳😲😲سرکه که هست ضرر نداره؟ برای بچه سه ساله؟ پوست سرش زخم نشه