هیچ حسی دبگه ندارم هرکاری کنه دیگه منو ناراحت نمیکنه دیگه بهش گیر نمیدم وقتی هست دوسدارم از خونه بره وقتیم نیست دلم براش تنگ نمیشه....باخانواده ش از اول ارتباط نداشتم....من عاشق و شیفته ش بودم همیشه من جنگیدم تا کنار اون باشم....حتی با خیانتاش ساختم با اینکه با دختری که مامانش دوست داشت براش گرفت و الان دوتا دختر ازش داره هم حتی ساختم.....
ما بچه نداریم
منم دیگه هیچ حسی ندارم بهش....فقط موقعیت مالی خوبی داره....توی این اوضاع اقتصادی نمیدونم طلاق بگیرم چکارکنم...
🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا بنده خدابچه دار نمیشده مادر اون شوهرحروم لقمش دامادش کرده انقدرنپرسین این سوالو وقتی میبینین جو ...
گفتم آره همین بوده...اونزمان مامانش گفت اگه بااین دختره ازدواج نکنی قطع رابطه و عاقت میکنم کلا از اول از من خوشش نمیومد....شوهرمنم بهم گفت باید اینکارو بکنم اگه دوسداری بمون اگه دوسنداری برو
🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
عشق عقل و منطق خانومارو ازشون میگیره متاسفانه🥲رابطه هووت باهات چطوره؟شوهرت بعد ازدواج دومش تغییر کر ...
همونمیبینیم اصلا ...فقط گاهی گوشی شوهرمو چک میکردم خبردارمیشدم ازش یا پیاماشونو میخوندم...اون با من خوبه سعی میکنه عدالت برقرار کنه حتی گاهی میبینه من تنهام وایمیسته ولی من اونقد سرد شدم دوسدارم از خونه بره