2777
2789

هیچ حسی دبگه ندارم هرکاری کنه دیگه منو ناراحت نمیکنه دیگه بهش گیر نمیدم وقتی هست دوسدارم از خونه بره وقتیم نیست دلم براش تنگ نمیشه....باخانواده ش از اول ارتباط نداشتم....من عاشق و شیفته ش بودم همیشه من جنگیدم تا کنار اون باشم....حتی با خیانتاش ساختم با اینکه با دختری که مامانش دوست داشت براش گرفت و الان دوتا دختر ازش داره هم حتی ساختم.....

ما بچه نداریم

منم دیگه هیچ حسی ندارم بهش....فقط موقعیت مالی خوبی داره....توی این اوضاع اقتصادی نمیدونم طلاق بگیرم چکارکنم...

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

مهریه مم چهارده تا سکه است که در توانش هست بهم بده

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بچه دارنمیشدی؟

تنبلی تخمدان داشتم الان حتی بچه هم نمیخوام ازش داشته باشم

یه زن تا اخر میمونه و میجنگه 

ولی وقتی بگه تمون شده ینی دیگ تموم شده🥺🥲

ببین ب کجا رسیدی  ک اینطوری دل کندی ولی ته دلت بازم ناراحتیی

امیدوارم هرچی صلاحته خدا بزاره تو فکر و تصمیمت🩵

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

یعنی مطلقه بود؟

نه بعد من ازدواج کرد.

یعنی هوو داری ؟

خودت و شوهرت چند سالتونه ؟ 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یعنی هوو داری ؟خودت و شوهرت چند سالتونه ؟

من 30 شوهرم40