2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه یکی از دوست های دبیرستانم ۲۱سالشه و دانشجوی مدیریت هست خیلی دختر خوبیه مهربونه چند روز پیش براش یک خواستگار رفته پسره۳۰سالشه خواستگارش خونه خوب داره تهران ماشین خوب داره وضع مالیش خیلی خوبه پسره مثل اینکه پسر خوبیا ولی بخاطر شغلش دوستم ردش کرده پسره شغلش امبولانس هست و فوتی جابه جا میکنه امبولانس مرده داره بخاطر اون دوستم میگه بخاطر شغلش باهاش ازدواج نمیکنم ولی پسر خوبیه ولی میگه بخاطر شغلش قبول نمیکنم به نظر شما دوستم کار خوبی کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه ایده ال هایی داره منم بودم قبول نمیکردم

اره درسته هرکسی حق انتخاب داره ولی ادم بعدا میفهمه چه کار کرده باخودش کاش بجای ایده ال گرایی دنبال این بودم ببینم ویژگی های مثبت طرف چقدر بیشتر از منفی هاشه 

اشتباه کرد اصل اخلاق رفتاره... پشیمون میشه پسر اگه واقعا خوب باشه واقعا شغلش مهم نیست زحمت کش هست دیگه خلاف شرع که نکرده دزدی که نکرده داره زحمت میکشه مرگ هم جزئی از زنذگی هست عجب بعد دخترا میان میگن خواستگار نیست