2777
2789
عنوان

افراد مذهبی بیان لطفا

75 بازدید | 11 پست

من اصلا نماز نمیخونم کلا خلاصه بخوام بگم زیاد اهل دین و ایمان نیستم 

ولی جدیدا یه حسی به میگه از خدا دور شدم 

همه نشانه های اینکه از خدا دور شدم سراغم میاد 

واقعا جدیدا حال روحیم بده 

میخوام یجورایی از اول به دین روی بیارم

از کجا شروع کنم؟خواهشا راهنمایی کنید

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سخت نگیر

کم کم شروع کن

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

منم اینجوری ام 

چند شب پیش دوباره با خدا حرف زدم بهش گفتم دیگه مسلمونم دو رکعت نماز صبح خوندم 

هنوز نماز نخوندم از اون موقع روزه هم نمیگیرم ولی حسی که دوباره خدارو درونم میبینم خیلی خوبه 

نماز خوندن هم زیبا بود حسش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

منم اینجوری ام چند شب پیش دوباره با خدا حرف زدم بهش گفتم دیگه مسلمونم دو رکعت نماز صبح خوندم هنوز نم ...

اره دقیقا منم میخوام‌یجوری شروع کنم که دیگه ترکش نکنم 

توی همین مسیر بمونم

اره دقیقا منم میخوام‌یجوری شروع کنم که دیگه ترکش نکنم توی همین مسیر بمونم

من از لحاظ جسمی درست نیستم 

بعد سالم شدنم دوباره شروع میکنم 

نمیخوام خدارو از دست بدم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

عزیزم این سوال رو از متخصصان دین بپرس به خوبی راهنمایی میکنن

ولی اگاهی در این مسیر خیلی مهمه، ایمان در صورتی به قلب منتقل میشه که از راه عقل بگذره، کتاب های شهید مطهری برای تفکر درباره دین و پذیرش عقلانی خیلی خوبه

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

ببین هیچ وقت برای شروع دیر نیست 

خدا همیشه بهت خوش آمد میگه به نظرم شروع کن از همین الان نماز خوندن رو چون هم قلب خودت آروم میشه هم این دنیا و اون دنیا باعث نجاتت میشه صلوات زیاد بفرست شده روزی یه ایه شده قران بخون 

با خدا دردو دل کن 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من از لحاظ جسمی درست نیستم بعد سالم شدنم دوباره شروع میکنم نمیخوام خدارو از دست بدم

ایشالله که سلامتیتون بدست بیارید سریع 

از دست نمیدی مطمئنم حواسش هست بهمون هربار یه هشدار میده که ازش دور نشیم🥲

ای جانم

مبارکت باش لبخند خدارو 🫠🫠

سعی کن اول اگه شبیهه ای چیزی داری جوابشو پیدا کنی

نمارت رو شروع کن

روی اخلاقت کارکن

اگه غیبت می کنی سعی کنی ترک کنی چون خیلی انرژی منفی میاره.. 

اگه دوستی داری که مناسب نیست ازش فاصله بگیر