2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم هم ازش عصبانیم هم می خام اشتی کنم

جفتتون حق دارین.مثلا خودم از شوهرم بخوام وبگه حوصله ندارم،بیچارش میکنم😅

یجور سرصحبت رو بازکن،منطقی.بگو اینچیزا ی خال وحوصله ای میخواد،مثلا بریم ی دور بزنیم،حال وهوامون عوض شه،باهم اشپزی کنیم،بریم خرید،پیاده روی،چمیدونم،یکاری که جفتتون دوس دارین پیشنهاد بده.احتمالا ناز میکنه😄اما بعد تو بیخیال شو،خودش میاد سمتت

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
من مقصرم

نه ولی قبول کن مردها خیلی به رابطه اهمیت میدن وحوصله ندارم دلیل خوبی نیست 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

شوهر منم یکماه رابطه نخواسته دیروز بهش گفتم،گفت نمیدونم چم شده متنفر شدم از رابطه میگم یعنی چی اینک ...

تا میتونی محبت کن طبیعیه پیش میاد ولی اگه بیشتر شد ی دکتر مراجعه کنید

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

تا میتونی محبت کن طبیعیه پیش میاد ولی اگه بیشتر شد ی دکتر مراجعه کنید

به نظرت دیابت داره و قرص میخوره میتونه از اون باشه؟

من خیلی ناراحتم و بروز نمیدم گفتم باید بگم ما جوونیم از الان اینطور باشه وای پیری

به نظرت دیابت داره و قرص میخوره میتونه از اون باشه؟من خیلی ناراحتم و بروز نمیدم گفتم باید بگم ما جوو ...

هزاران دلیل میتونه داشته باشه ولی فقدو فقد محبت کن اگه موردش روانی باشه درست میشه 

یعنی نرم اشتی

برو،اما عذرخواهی نکن.این قهر،مقصری نداره.دو طرف تو این مسائل باید همدیگه رو درک کنن.این چیزا،در ابتدا نیازمند آرامش روانیه،که تو نداشتی.اینارو به همسرت یاداوری کن.

اگه حوصله داشتی هم بگو،از قدیم گفتن شب جمعه،نگفتن غروب پنجشنبه😬با شیطنت بگو و برو

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
هزاران دلیل میتونه داشته باشه ولی فقدو فقد محبت کن اگه موردش روانی باشه درست میشه

چه مدل محبتی

قبل میگفت بچه رو بخوابون و...اما الان بچه خواب انگار نه انگار من ارایش کرد انگار نه انگار دیشبم پسرمونو بوس کرد منو نه گفتمش قدیم شوهرا خانومشونو بوس میکردن الان بچشون بوس میکنن این دفعه دومته و گرفتم خوابیدم