2777
2789
عنوان

سی وهفته باردارم وحالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست
من چون قبل بارداری رژیم بودم ازهفتادوهفت رسیدم به شصت وسه وچهارکیلوکه یکباره باردارشدم وچون رژیمورها ...

بارداریه اول بیشتراضافه میکنی الان که فقط میگم تموم شه خیلی اذیت شدم لکه و تپش قلب و بالااوردن و همه بلاهاسرم آوردن

یه دونه استامینفون ۳۲۵ بخور و گرم نگهش دار احتمال باد حاملگی هست افتاده تو پاهات

دستهامم امروز درد داره مثل ادم انفولانزا میگیره نمی دونم ازچیه 

وحالمم یکجوریه 

همین منوترسونده نکنه میخواد زودتربشه 

من هنوز امادگیشوندارم😭

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداریه اول بیشتراضافه میکنی الان که فقط میگم تموم شه خیلی اذیت شدم لکه و تپش قلب و بالااوردن و همه ...

من بارداری سوممه 

وواقعا اون دوتای قبلی عالی بوددربرابراین اخری 

اره منم دوست دارم زودتموم بشه اما هنوز خونه تکونیم مونده🥺

انشاءالله پنجشنبه بعد شاید سز بشم راحت بشم اما میگم پام خوب بشه که حداقل دردم فقط شکمم باشه بااین پا وشکم پاره کارم خیلی سخت میشه😔

فدای سرت خودت مهمی منم سیاتیکم خیلی اذیتم میکنه چکارکنیم بهشت الکی نیس🤣🤣🤣🤣😁😁

یعنی واقعا سیاتیکه🥶

من امیدم اینه بچه رادربیارن کمی وزنم کم بشه پام بهتربشه حداقل بعد بتونم راحتتربلندبشم راه برم باشکم پاره 

یعنی واقعا سیاتیکه🥶من امیدم اینه بچه رادربیارن کمی وزنم کم بشه پام بهتربشه حداقل بعد بتونم راحتتربل ...

صدرصدسیاتیکه من از دوماه به بعدشروع شدالانم دارم بدنیابیان تموم میشه بینه پاهات وقت خواب حتمابالشت بزاری

صدرصدسیاتیکه من از دوماه به بعدشروع شدالانم دارم بدنیابیان تموم میشه بینه پاهات وقت خواب حتمابالشت ب ...

هی 

انشاءالله پس تایک هفته ده روز دیگه دردش میرهذ

ممنون 🙏

من آخر هفته بعد وقتم تموم میشه ،طبیعی هستم ،بچه دوم ،کارام مونده خیلی

انشاءالله به سلامتی فارغ بشی 

منم فرشهامودادم شستن پهن نکردم تا روز زایمانم پهن کنند 

بقیه راهم ریزریزانجام میدم 

یکسری خریدها ورنگ کردندموهام مونده واصلاح

[QUOTE=373576986]انشاءالله به سلامتی فارغ بشی  منم فرشهامودادم شستن پهن نکردم تا روز زایمانم پهن کنند  بق بسلامتی آن شاالله فارغ شی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
[QUOTE=373576986]انشاءالله به سلامتی فارغ بشی منم فرشهامودادم شستن پهن نکردم تا روز زایمانم پهن کنن ...

من چون یکبارکیسه ایم پاره شده ترس دارم برای همون پهن نکردم 

انشاءالله شماهم به سلامتی ودلخوش زایمان کنید😍