2777
2789
عنوان

زنان زیرک

122 بازدید | 8 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز 

امیدوارم که روزگار بر وفق مرادتون باشه 

شاید خیلی هاتون کتاب (زنان زیرک) یا همون (چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند) رو خونده باشید یا حداقل اسمشو شنیده باشید 

پیشنهادم به خانم های عزیز اینه که حداقل یکبار این کتاب ارزشمند رو بخونند چون مطالب مفید و آموزنده ای داره و در روابط عاطفیتون می‌تونه خیلی کمک کننده باشه. 

من خلاصه‌ای از نکات کتابو اینجا می‌نویسم که هم یاد خودم بمونه و گاهی مرورش کنم و اگر شمام دوست دارید بخونید مطالبو 

کتاب زنان زیرک 

نویسنده: شری آرگو (Sherry Argov)

1=به مرد حس قدرت و اقتدار بده و بگو آره تو درست میگی حق باتوعه و همیشه براش احترام قائل باش و بهش احترام بذار امااااااااا کارهای خودتو بصورت زیرپوستی پیش ببر .

2=هیچوقت برنامه هاتو بخاطر یک مرد بهم نزن. هیچوقت اویرونش نباش و نق و غر نزن یادت باشه همیشه مودب و مهربون باشی.

3= هیچوقت همه چیزت رو همون بار اول بهش ارائه نده. هربار فقط یه آبنبات!! 

4=یادش بده که برای رسیدن به خواسته اش مثلاً رابطه جنسی باید منتظر بمونه و سریع خودتو در اختیارش نزار. مردا چیزی رو که دیر بدست بیارن و در انتظارش مونده باشند رو دوست دارند.

5= بزار او فکر کند سرور و سلطان و اسطوره و قهرمان و همه کارس و اداره همه امور دست اونه.

6=همیشه با اعتماد به نفس باش و هیچوقت جلوی یک مرد از ظاهر خودت ایراد نگیر مثلاً بهش نگو کاش کمی چاق‌تر یا لاغرتر بشم و نیاز به فلان عمل زیبایی دارم!! بزار فکر کنه همینجوری که هستی از خودت راضی ای.

7= هیچوقت بهش اینارو نگو :چرا بهم توجه نمیکنی،چرا بهم زنگ نمیزنی ،چرا برام گل نمیخری،چرا بیرون نمی‌بری منو و... .

مرسی💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8=نزار فکر کنه بدون اون عاجزی و نمیتونی زندگی کنی . 

9= مرد باید تنها بخشی از زندگی یک زن باشه نه تمام زندگی زن!!  

10= همیشه برای همه برنامه هات جدا برنامه ریزی کن. مثلاً اگر می‌خوای با دوستات بری بیرون بخاطر نامزدت برنامتو بهم نزن.

11=خاطرات و اتفاقات نامزدی قبلیتو هیچوقت تعریف نکن.

12=غرور مردانه یک مرد را هیچوقت نشکن.

13=مثل یک روباه بی سر و صدا باش . مثلاً اگر رفتید رستوران یک بار بعد از شام و فقط یکبار قبل از خواب ازش تشکر و کن و تمام . و دیگه در موردش حرف نزن.

14= مردی که تو همون دوسه دیدار اول گفت دنگتو بده بدرد نمیخوره به هیچ عنوان چون تلاشی برای جلب توجه و بدست آوردنت نکرده.

15= هیچوقت نزار یک مرد فکر کنه که چون قبلاً یه رابطه ناموفق داشتی  الان به همه چیز قانعی و خودتو دست کم میگیری. هیچوقت نقطه ضعف نشون نده.

16=هیچوقت در مورد خانواده خودت بد نگو بهش حتی اگر خونه پدرت شرایط سختی داشتی نزار بفهمه.

17= همیشه باهاش صادق باش اما همه چیز رو هم بهش نگو.

18= زن پادری نباش. زن رویایی باش.

19= مخصوصا در دیدارهای اولی مرد باید همه‌ی صورتحساب را بپردازد.

20= اگر ازدواج کردید یه سبد مخصوص لباس چرک بزار یه گوشه و بگو لباس چرکاتو در آن بگذار. اگر نگذاشت، توام دست نزن به لباساش تا مجبور بشه این کار را انجام دهد.

21= جابه جا کردن مبل و بازکردن در مربا و رب و زدن قاب ب دیوار و تعویض لامپ سوخته رو به اون بسپار حتی اگر خودت بلدی و بعد ازش کلی تشکر کن و بگو اگر تو نبودی نمی‌تونستم فلان کارو کنم!!! اینجوری حس قدرت می‌کنه

22=اگر لباساشو پخش کرد تو اتاق برش ندار تا فردا هر موقع خواست بپوشتش خم شه از همون جا برش داره.

23= هیچوقت بهش حس مادرانه نده و نگو گرسنه ای؟؟ دستاتو بشور!! لباستو بکن تو شلوارت و.... بهش حس همسر بودن بده نه مادر بودن.

24=مثلاً دستمال کاغذی توالت رو همیشه تو عوض نکن بزار اونم عوض کنه.

25= اگر مرد در کارهای خانه کمک نمی‌کند روباه بی سر و صدا گله وشکایت نمیکند بلکه مثلاً یه خدمتکار میگیرد.

26= درجمع حفظ ظاهر کن و مرد را سرزنش و نصیحت نکن و تو جمع ببرش بالا و مرد نشونش بده.

27= هروقت میخوای کاری انجام بدی مرد رو متقاعد کن که اون کار عقیده اون بوده. مثلاً دوتا رستوران به سلیقه خودت انتخاب کن بعد بهش بگو از بین این دوتا یکیشو انتخاب کنه. بعد بهش بگو خیلی انتخاب خوبی کردی عزیزم. :)

28=همیشه بهش بگو تو فوق العاده ای و بهت افتخار میکنم.

29=به مرد احساس قدرت بده.

30=به مرد احترام بذار و بزار گاهی به نظر برسه که باهاش موافقی.

31=از همون اول بنا را بر چیزی که دوست داری بگذار. دوسه سال اول ازدواج هر جوری عادتش بدی همون‌طور هم پیش می‌ره تا آخرش. پس نزار ازهمون ابتدا بدعادت بشه.

32=تماس تلفنی کوتاه و شیرین باشه. نه طولانی دوساعته و خسته کننده.

33=تمام و کمال در اختیارش نباش.

34=همه حرفای دلتو نریز بیرون و زود صمیمی نشو و زیاد صحبت نکن.

35=اطلاعات بد راجع به خودت نده هیچوقت.

36=بزار مرد بدونه که بدون اون هم خوشحالی.

37=هوای خودتو ، خودت داشته باش و هیچوقت بیش از حد فداکاری و ازخودگذشتگی نکن برای مردت.

38= هیچ مردی مثل سیندرلا باهات رفتار نمیکنه. فقط و فقط به خودت اعتماد داشته باش‌‌.

39=غر نزن و غرغر نکن و نق نزن بلکه تغییر رفتار بده. با کارهات باهاش ارتباط برقرار کن نه با زبانت. مردها صدای رفتار رو بهتر متوجه می‌شوند تا صدای زبان را.

40= اگر می‌خوای کاراتو انجام بده خواسته ات رو بیشتر از یک بار بهش نگو.

41=غر زدن بیش از حد باعث میشه وجود زن برای مرد بدیهی و عادی بشه.

42= مرد چیزی یا کسی را که براش تلاش نکرده نمی‌خواهد ‌.

43=رفتار زن باید آرام ، جذاب و دلربا باشد. بجای ایجاد جنجال با کمی دوری و سکوت به مرد رفتار درست را بفهمانید.

44=به مرد نشان دهید که بود و نبودش در زندگیتان فرقی ندارد و گاهی کمی از رابطه عقب بکشید.

45=آرامش خودت را همیشه حفظ کن و رفتارت آرام باشد. شاد باش . مرد نباید تمام هست و نیست زن باشد.

46=اوایل آشنایی که با مرد مثل یک دوست رفتار می‌کردید و غر نمیزدید را به یاد آورید.

47=غر زدن زن برای مرد مثل جایزه هست چون با غرزدن بهش نشان میدهیم که برامون خیلی ارزش داره.

وقتی غر نزنی مرد گیج میشه و نمیدونه که برامون اهمیت داره یا نه.

48= یه زیرک مرموزه و میدونه که به یک گیاه نباید آب زیادی داد.

49=زن باید خونسردی خودشو حفظ کنه تا کمتر برای مرد قابل پیش بینی باشد.

50= مرد را به چشم یک دوست و رفیق ببین. خیلی به مرد نچسب و آویزانش نباش.

51= مرد نباید شرایط خودش رو به زندگی تحمیل کند.

52=خیلی در دسترس مرد نباش. یک زیرک میداند که گاهی باید نباشد .

53=خیلی به مرد توضیح نده و جبهه گیری نکن.

54=اگر مرد کاری را انجام نداد بگو ایرادی ندارد به فلان آقا میگم بیاد درست کنه. مثلاً به برادرم یا برادرت یا همسر دوستم میگم بیاد درست کند... اینجوری مرد آن کار را انجام میدهد(یجورایی به غیرتش برمیخورد ).

55= نشان دادن بهتر از گفتن هست. غر زدن نشانه‌ی ضعفه‌.

56= توضیح دادن مدام احساسات ممنوع. وقتیکه مرد از حدش خارج میشود عقب بکش.

57=احساساتی نباش. شخصیت و غرور داشته باش.

58=مردها غافلگیر شدن رو دوست دارند.

59=در اتاق خواب تنوع داشته باشید.

60= مردها موهای بلند دوست دارند. مردها دوست ندارند زنی را در خانه ببینند که کله اش شبیه کله خودشان است!

61= بعد از اینکه مرد خستگی اش درشد باهاش صحبت کن‌‌

62=زن نباید اجازه بده به شخصیتش توهین شود. زن نباید اجازه دهد مرد بهش بی احترامی کند. گاهی اوقات لازمه که زن مرد را سر جایش بنشاند.

63=مردها از زنی خوششون میاد که اجازه نمیدن مرد ازشون سو استفاده کند.

64= زیادی لطف کردن و زیادی خوب بودن زن به مرد خوب نیست.

65=زن نباید زیادی در وجود مردش غرق شود جوری که خودشو فراموش کنه‌‌.

66= همیشه دنبال بهترین غذاها ،بهترین لباسها و بهترین چیزها برای خودت باش . هرچی که بیشتر به خودت احترام بزاری به همون اندازه هم مرد بهت احترام میزاره.

67=یک زیرک کمی شوخ است و به جز مرد علاقه مندی های دیگری هم دارد.

68=بهتره که زن توانایی اداره مالی خود را داشته باشد. یعنی مستقل باشد و درآمدی هر چند اندک برای خودش داشته باشد.

69=اگر زنی استقلال مالی خود را از دست بدهد و از نظر اقتصادی وابسته به مردش باشد حق انتخاب های کمتری خواهد داشت.

70=داشتن شغل برای زن مثل داشتن یک کارت صورتی یا طلاییه که برای زن غرور و وقار و شخصیت مالی می‌آورد.

71=وقتی زن شاغله به چشم مردش مثل یک لطف نیست بلکه مثل یک مسئولیته.

72= یک زیرک در رابطه مثل یک شریک هست نه باری بر دوش مرد.

73=شخصیت و غرور زن بهتر از هرچیزیه.

74=تو روابطت با مردت حد و مرزتو مشخص کن. مثلاً اگر دارید فیلمی می‌بینید که در آن زن مورد آزار و اذیت مرد قرار گرفته برگرد بهش بگو اگر من جای زنه بودم خیلی وقت پیش ترکش کرده بودم. این روش خوبیست برای مواقعی که میخواهیم با بیان و کلام چیزی را به مرد بفهمانیم.

75= منظور از شغل این نیست که زن ثروتمندی باشی بلکه باید از عهده نگهداری خود بر بیایی. پس هر هدیه ای که از طرف مرد دریافت میکنی از سر شادی و با رغبت خودشه. مرد زنده بودن زن را تامین نمیکند فقط بخشی از شادیست.

76= زن اگر شاغل باشد توانایی ترک مرد را اگر لازم باشد، دارد.

77=یک مرد به یک زن نیرومند نیاز دارد نه یک زن بی پناه و درمانده. اکثر خانومای خانه دار درمانده اند چون برای خرید و داشتن هرچیزی باید چشمشان را به جیب مرد بدوزند.

78=اگر مرد همه هزینه های زن را بدهد اوست که تصمیم می‌گیرد زن چه چیزی را بپسندند چه چیزی را نپسندد.

79=مهم نیست که چه کسی صورتحساب‌ها را پرداخت می‌کند بلکه مهم این است که اگر به زن فشار آمد توانایی ترک صحنه و روی پای خود ایستادن را داشته باشد.

80=مرد نیازی ندارد که ببیند همه چیز مساوی است فقط باید گاهی ببیند که مسائل دو طرفه است. مثلاً گاهی خرید کوچک کردن توسط زن ب نیست . فقط گاهی نه همیشه.

81=اندکی همکاری از لحاظ مالی توسط زن بد نیست.

82=اگر شاغل باشی مرد کمتر برات تصمیم میگیره و باید نباید برات میگذارد. او تو را به چشم موجودی که توانایی نگهداری از خود و اداره امور مالی خود را دارد میبیند.

83=اگر زن درآمدی هرچند اندک برای خود داشته باشد باعث می‌شود که او مطابق قوانین خود زندگی کند و با ضرب آهنگ خود حرکت کند و اینگونه زن ناچار نیست که به ساز کسی برقصد و برای هر چیزی جواب پس دهد. 

84=یک زیرک به مردها پول قرض نمی‌دهد.

85= اگر مرد هدیه ای به زن داد ، زن باید از او تشکر کند و قدردان باشد و جوری رفتار نکند که گویی وظیفه ی اوست.

86= یک زیرک به مردها سواری نمی‌دهد.

87= مرد باید بداند که نمی‌تواند هر رفتار بدی با زن داشته باشد و مرد باید بداند زن تحت هر شرایطی با او نمی‌ماند و زن هر وقت که بخواهد میتواند برود و اورا ترک کند. و اگر زن در کنارش مانده تنها بخاطر خود اوست.

88= عدم وابستگی زن به مرد خیلی خوب است. زن نباید به خاطر مرد از فعالیت های روزانه اش دست بکشد.

89= زن باید علایقش را خارج از دنیای مرد بگذارد و توجه و تمرکزش را بر دنیای خود بگذارد.

90= زنی که علایق جالب و فعالیت‌های مخصوص به خود را دارد برای مرد جذاب تر است.

91= یک زن برای داشتن یک رابطه نباید خیلی هیجان و اشتیاق خود را نشان دهد. در غیر این صورت مرد هوا برش میداره.

92=داشتن علایق و سلایق شخصی نشان دهنده اینه که زن برای ورود به یک رابطه سرودست نمی‌شکند.

93=وقتی زن همه چیز را بخاطر مرد کنار نمی‌گذارد به نظر می‌رسد که زن سرش به کار خودش گرمه و زن در چشم مرد ارزشمند میشود .

94= وقتیکه اوضاع عادی شد ، زن باید اوضاع را تصادفی کند و روال عادی را برهم زند یعنی مرد نداند که شما کی او را می‌بینید یا بهش زنگ میزنید.

95= یک زیرک به جز رابطه دو نفره شان ، زندگی شخصی خودش را نیز دارد . مثلاً برای خود سرگرمی های خاصی ایجاد میکند . به کلاس‌های متفرقه میرود. و با مردم ارتباط برقرار میکند.

96= زن با مرد یا بدون مرد خوشحال است. 

97= یک زیرک پیشخدمت مرد نیست. بهش یاد بده که اگر چیزی خواست خودش می‌تونه برداره.

98=هیچوقت در هیچ موردی منتظر مرد نباش. گاهی روال عادی را بشکن.

99= آن مرد هست که باید به دنبال زن بیاید. اگر مرد میگه که فردا بهت خبر میدم که ببینمت یا نه ، دراین موقع زن باید بگه بهتره که همین الان زمانش رو مشخص کنی تا برنامه هامو طوری تنظیم کنم که بتونیم همو ببینیم وگرنه ممکنه نتونیم همو ببینیم و من دلم برات تنگ میشه پس لطفاً همین الان ساعتشو تعیین کن. 

100=مردها به نداشتن تماس و ارتباط واکنش نشان میدهند. بجای اینکه دو ساعت تمام منتظر مرد بمانی کاری را انجام بده که دوست داری مثلاً برو باشگاه ورزشی.

101=اگر حس کردی که مرد داره سرد میشه و دوری میکند ، مثلاً دوسه روز آخر هفته رو برو خونه پدرت یا برو دیدن یک دوست. هر از گاهی موقع برگشت مرد، تو در خانه نباش. تمام کارهایی که در روز کردید رو براش توضیح نده . فوری جواب تلفن و پیامش رو نده. یا زودی بهش زنگ نزن اجازه بده که در انتظارت بمونه.

102=گاهی سرتو به یک کتاب یا فیلم گرم کن. اگر ازدواج کردی برای سرگرمی های مورد علاقت از خانه برو بیرون و یکی دو ساعت بیشتر از آنچه که او انتظارش را دارد بیرون بمان. 

103=گاهی اوقات اگر مرد نداند که زنش یا پارتنرش کجاست  گیج میشود و به دنبال او خواهد گشت. گاهی اوقات فقط.

104=حس شوخ طبعی یک ویژگی جذاب است. نشان‌دهنده اعتماد به نفسه.

105=حالت تدافعی نداشته باش و گه گاهی به گفته های مرد بخند. گاهی سر به سر مردت بزار.

106= اگر شوخی کرد که فراتر از حدش بود بگو این یکیو زیر سبیلی رد میکنم . چرا من بهت هیچی نمیگم؟؟ یا ازش بپرس که دوست داره قلم کدوم پاشو بشکنی؟؟

107= یک زیرک پرخاشگر و بی ادب نیست. او همیشه مودب و مهربونه . بخاطر آنچه که میخواهد نق نمی‌زند. در مواقع لزوم کناره گیری میکند.

108=یک زیرک هر موقع که ناراحت شد کنار می‌کشد و اجازه میدهد که سکوتش به جای آن حرف بزند.

109=یک زیرک هرگز کاری که باهاش احساس راحتی نمیکند انجام نمی‌دهد آن هم فقط برای جلب رضایت مرد!!

110= یک زیرک قضایا را بزرگ نمیکند. یک مرد زنی را که برایش پول و وقت گذاشته است از دست نمی‌دهد.

111= بیش از حد قابل پیش بینی نباش. مرد را ماساژ نده. مردها دنبال زنی که هرآنچه مرد می‌گوید انجام دهد نیستند. زن ها نباید هر کاری که مرد می‌کند را درست بدانند یا هرچیزی که در بشقابشان می‌گذارند باکمال میل قبول کنند اینجوری مردها فکر میکنند که خیلی جذابن. زن نباید هرچی که تو دلشه بریزه بیرون. زن نباید رام و بی اراده باشد. 

112= درکل مردها از زن های قوی و قدرتمند و مستقل و با اعتماد به نفس و با اراده که تحت سلطشون نیست خوششون میاد.

113= یک زیرک بیشتر به خودش باور دارد. برای جلب توجه مرد هرکاری نمیکند. محتاج مرد نیست. یک زیرک مردها را آن شاهزاده سوار بر اسب سفید نمیبیند .زیادی خوب و مهربان بودن هم خوب نیست.

114= یک زیرک مودب و مهربانه اما اجازه سو استفاده هم نمی‌دهد. یک زیرک کارهای بد و بی احترامی مرد را تحمل نمی‌کند.

115=یک زیرک استقلال فکری خود را تسلیم مرد نمی‌کندو نمیزارد که مرد بجایش تصمیم بگیرد و فکر کند.

116= یک زیرک می‌تواند همزمان رفتاری نرم و زنانه داشته باشد و هم شخصیت و وقار خود را حفظ کند.

117=یک زیرک فکرش متعلق به خودش است. او گستاخ نیست. به خود ایمان و باور دارد.

مردها هیجان ،خطر و چالش ذهنی را دوست دارند. سعی کنید برای یک مرد همیشه یک چالش ذهنی بمانید.

118=  گیراترین ویژگی شما ،شأن و شخصیت شماست.

دوستان مطالب تموم شد. امیدوارم که لذت برده باشید و از مطالب استفاده کنید.