2777
2789

سامسونگ موقع فروش افت قیمت نداره؟؟؟  یعنی قیمتش نصف نمیشه؟

ایفون هم باتریش خالی میشه کدوم بهتره نظر بدین

قاضی اصلی خداست💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ

من میگم زوره خودم پول به آیفون بدم

ساسگونگ‌ هم مال دوسال پیش  a۵۳

نو وخوبم هست 

سالی یکبار گلس

ش 

یکبار پارسال عوض کردم

یکبار امسال گاردش

و یکبار باز گلس جدید انداخنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تو ایران اولترا بهتره ،آیفون زیاد کارایی نداره برات

فدااتشم من ایفون دارم الان ولی ایفونو هر سال باید عوض کنی نسخه جدیدش میاد و باتریش زود خالی میشه

من بین s25و ایفون ۱۶ پرومکس موندم کدوم

موقع فروش s25میترسم قیمتش افت داشته باشه

قاضی اصلی خداست💚

فدااتشم من ایفون دارم الان ولی ایفونو هر سال باید عوض کنی نسخه جدیدش میاد و باتریش زود خالی میشهمن ب ...

خوب فکر کن اگر میخوای بفروشی همون آیفون رو بخر ،اگر نمیخوای دیگه بفروشی همون سامسونگ رو بخر

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من باشم سامسونگ اس ۲۵

الان من موندم کدوو بگیرم

موقع فروش نگرانم چون فروشنده بهم گفت موقع فروش اگه ایفون بر فرض ۲۰ میلیون قیمتش پایین تر بشه سامسونگ میشه ۳۵ میلیون....

ایفون هم بدیش اینع هر سال وقتی نسخه جدیدش میاد باید عوض بشه

قاضی اصلی خداست💚

آیپد دارم از سال ۹۳که قیمتس ۸۰۰خورده بل کلی برنامه که ریختن کیف وسایلش البته شارژر باهاش بود

خلاصه میگن گوشی آیفون فقط بحث دوربینش خوبه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

آیپد دارم از سال ۹۳که قیمتس ۸۰۰خورده بل کلی برنامه که ریختن کیف وسایلش البته شارژر باهاش بودخلاصه می ...

اره افرین الان من ۱۳ پرومکس دارم میخواستم بدم ۱۶ پرومکس بگیرم ایفون باتریش زود خالی میشه بدیش اینه هر سالل هم باید بدی عوض کنی چون مدلای جدید تر میاد

قاضی اصلی خداست💚

سلام عزیزم چه کردی من ایفون ۱۳ داشتم فروختم چون باطریش زود اومد پایین ۱۶خریدم یکماه پیشولی انباکس نک ...

16پرومکس گرفتی؟ قیمتش چه قدر شد

والا من قیمت گرفتم گفتن بهم عوض کنی بهتره ولی ۱۳ پرومکس بهترراز ۱۶ ساده هست یا اگه میخوای بگیری بهم گفتن پرومکسش رو بگیر منم نگرفتم هنوز

قاضی اصلی خداست💚