2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 والا باید برم خواستگاریش بچم ادم خوبیه هی تعطیلی پشت تعطیلی

😂😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

الان همین آقا واسه جبران همین تعطیلی هایی که شما واسش خوشحالید اعلام کردن که مدارس باید از ۴ فروردین باز بشه و بچه ها حضوری برن مدرسه 

در صورتی که همه ی روز هایی که تعطیل بودن بچه ها آنلاین سر کلاس بودن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الان همین آقا واسه جبران همین تعطیلی هایی که شما واسش خوشحالید اعلام کردن که مدارس باید از ۴ فروردین ...

وای همه حا باید ۴فروردین برن ? فکر نکنم چون همیشه ۱۶ فروردین بوده و تعطیلی ها کلاس انلاین به همراه نداشت

⁉️ کاهش تعطیلات نوروزی؟

🔰بنابر اعلام وزارت کشور، تعطیلات دوهفته‌های عید نوروز به چهار روز کاهش می‌یابد.

◀️ در ابلاغیه وزارت کشور که صبح امروز منتشر شد آمده است با همکاری کمیته تعطیلات و همچنین با نظر وزیر نیرو و آموزش‌و‌پروش کشور، طرح کاهش تعطیلات عید نوروز به تصویب هیات وزیران رسیده است و‌تا پایان هفته به وزارت‌خانه‌های مربوطه ابلاغ خواهد شد.

وزیر کشور گفته است هدف از اجرای این طرح، جبران تعطیلی‌های زمستان و پاییز به دلیل ناترازی انرژی است. 

وی همچنین تاکید کرد تمامی مدارس و دانشگاه‌ها به دلیل جبران زمان‌های آموزشی از دست رفته گذشته از تاریخ پنجم فروردین کاملا حضوری خواهد بود. 

در خصوص فعالیت بانک‌ها و موسسات مالی دولتی و خصوصی نیز تاکید شده است از ۲۹ اسفند تا ۴ فروردین به صورت کشکیک مشغول ارائه خدمات به هموطنان عزیز خواهند بود.

به گفته وزیر محترم کشورجزییات دقیق‌تر این طرح تا پایان وقت اداری پنج‌شنبه اعلام خواهد شد.

Isna.ir

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

وای همه حا باید ۴فروردین برن ? فکر نکنم چون همیشه ۱۶ فروردین بوده و تعطیلی ها کلاس انلاین به همراه ن ...

امیدوارم حقیقت نداشته باشه🤷🏻‍♀️

بچه های ما آنلاین بودن فقط یه روزش وسط کلاس آنلاین گفتن مجازی هم تعطیله تعطیل کردن

امیدوارم حقیقت نداشته باشه🤷🏻‍♀️بچه های ما آنلاین بودن فقط یه روزش وسط کلاس آنلاین گفتن مجازی هم تع ...

مال ما بخاطر اب و هوا نبود ی روز بخاطر نصرالله روزای قبلشم مناسبت بود البته بخاطر نصرالله که تا ساعت ۳:۳۰ گفتن بیاین که ما همونم نرفتیم برای مناسبت های دیگه هم روز بعد از تعطیلی هم خودمون هماهنگ بودیم نریم