2777
2789

سلام.پسرم 8ماهشه.شوهرم هر روز گاهی روزی دوبار میبرتش پیش مامانش.جوری ک دیگ مامانش عادت کرده.

من برای سن الانش مشکلی ندارم اما میترسم بزرگتر بشه مثلا یکی دوساله و اونوقت یه کم تو تربیتش مشکل پیدا کنم اخه مادرشوهرم خیلی دوسش داره و میدونم ک میخواد لوسش کنه.

شماها الگوی رفتن بچه ها تون پیش مادرشوهرتون چطوریه.و مشکلی تو این قضیه براتون پیش اومده?

البته اینم بگم ک مادرشوهر من مسنه و شوهرش سالهاست فوت شده 

اگه سنش زیاد باشه یکم که پسرت بزرگ بشه خودش نمیره،سعی کن تو خونه بازیهای مهیج انجام بدی،منم اوایل پسرم میفرستادم ولی الان میبینه خونه خودمون بیستر خوش میگذره نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من😑😑😑😑😑بدبختی داریم از دستش

بچم دو سالشه ی ساله نیمه ک ی خونه زندگی میکنیم

زیاد حساسیت نشون نمیدم وقتی میره بالا خیلی موقع ها زود میاد پایین بچم

ربنا افرغ علینا صبرا  

مادربزرگها همیشه نوه ها رو لوس میکنن چه دور باشید چه نزدیک....یجورایی پناه بچه هستن

بنظرم اشکال نداره شما تربیت خودت رو جلو ببر بذار اونا هم کار خودشونو بکنن.بچه ها این تفاوتها رو متوجه میشن

بعدشم بچه بره مدرسه انقدر سرش شلوغ میشه که روابطش با مادربزرگش خودبخود کم میشه

من ی دونه عروس ی دونه نوه است دخملم .همش خونه ماملنجونشه درم قفل کنم خونرو میزاره سرش .تو تربیتش ن زیاد ولی رو خوردوخوراکش خیلی تاثیر گذاشتن هله هوله میدن و بچه غذا نمیخوره .

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

منم خیلی نگران این مسایل بودم.ولی ماشالله 1سالش ک شد انقد ماشالله فضول شده بعدظهرا خودم میبرمش پیششون یکم مواظبش باشن من ی نفسی بکشم نیم ساعت نشده میارنش بالا پیشم!

این درحالیه ک اون اوایل جنگ و دعوا بود ک چرا نمیاریش پیش ما و...

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...

فرق نداره مادر پدر همسرت یا مادر پدر خودت.... کلاً نوه رو لوس میکنن خب بزرگترن چیزی هم نمیشه گفت...ولی من به مامان بابای خودم میگم، میگم اینجوری که من میگم درست تره...اوناهم مقاومت نمیکنن و نظر من براشون مهمتره...

درمورد خانواده همسر هم خب اونا شوهر تورو بزرگ کردن،مگه بد تربیت شده؟! اگه نه که زیاد سخت نگیر وگرنه با همسرت در این مورد صمیمانه صحبت کن،بالاخره تربیت بچه ش واسش مهمه

اگرم بشه خونت رو عوض کنی که عالیه 

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

منم توی یک ساختمان با مادرشوهر و برادرشوهرم زندگی می کنم ، پدرشوهرم به تازگی فوت کردند ، راستش پسر برادرشوهرم الان ۳ سالش هست و از صبح تا بعدازظهر میره پیش مادرشوهرم ، پسر لوسی شده و من از تربیتش خوشم نمیاد . ولی میدونم دختر منم به دنیا بیاد روال برای منم همیینه ، چون مادرشوهرم تنهاست و افسرده و شوهرم دلش میسوزه ، چاره ندارم 

چه فکرایی میکنیا بچه بزرگ میشه . منم طبقه پایین مادر شوهرمم از خدامه ببرنش بالا به خونه زندگیم برسم و یه کم استراحت کنم یا برم بیرون و هوا بخورم و از دست بچه راحت شم تربیت بچه با این جیزا خراب نمیشه همه آدما به لوس شدن احتیاج دارن به جا این حرفا از حساسیت خودت کم کن بلخره اون زن شوهر ترو تربیت کرده و اگه خوب تربیت کردنو بلد نبود تو زنش نمیشدی 

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
منم توی یک ساختمان با مادرشوهر و برادرشوهرم زندگی می کنم ، پدرشوهرم به تازگی فوت کردند ، راستش پسر ب ...

مطمئن باش دوتا بچه رو باهم نگه نمیداره که،احتمالا دختر شما نمیتونه چون نوزاد،

منم خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم 😢😢

تحت فشارم خیلی زیاد فقط خدا می‌دونه

ارامش و آسایش ندارم همش دخالت تیکه کنایه 

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم