2777
2789

بستگی داره ب بچه ها و خودتون و طرف مقابل اینکه بچه یکی دیگ میتونید بپزیرید و به چشم بچه خودتون ببینید هر دو تون فرق قائل نشید. و اینکه بچه ها قبلش اشنا بشن ک اصلا سازش دارن یهو کینه ای بشن نسبت ب هم البته سنشونم بستگی داره و نگفتین  خانواده هاتون میپزیرن مخصوصا اگ سنشون کم باشه و بخواید با خودتون ببرینشون

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اخلاقتون به هم میخوره. و بلدید هی بچه من بچه تو نکنید. سر دعوای بچه ها که طبیعی ترین چیز دنیاست جبهه نگیرید و دعوا نکنید چه اشکال داره. بهترین حالت اینه که عقد موقت کنی و یه مدت جلوگیری کنی باردار نشی . اگه با هم ساختین برین عقد دائم کنید

بستگی داره ب بچه ها و خودتون و طرف مقابل اینکه بچه یکی دیگ میتونید بپزیرید و به چشم بچه خودتون ببینی ...

چون هم دانشجوام هم شاغل بچمو بیشتر مادرم نگهداشته .بچه اون اقا هم با مادرشه

خواستم بگم نه نکنین تا اینکه دیدم هر دو بچه دارن این خیلی هم خوبه و میتونین انجام بدین مبارکه ولی مثل من اگه مجرد باشید وبا مرد بچه دار ازدواج کنید بدجور دچار مشکل میشید من که خیلی ناراضی ام 

نظرشمام محترمه

چون هم دانشجوام هم شاغل بچمو بیشتر مادرم نگهداشته .بچه اون اقا هم با مادرشه

اره ولی هر طور حساب کنی ک باز شاید با هم دیگ رو در رو بشید و اصلا مادرش مریض شه یا این اقا سر سامون بگیره بگه من نگه نمیدارم باید ببینی تحمل دارین

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
خواستم بگم نه نکنین تا اینکه دیدم هر دو بچه دارن این خیلی هم خوبه و میتونین انجام بدین مبارکه ولی مث ...

شما مجرد بودی با اینجور موردی ازدواج کردین؟ خودتون هم بچه آوردین چه مشکلی پیش اومد من ۳۶ سالمه جدا شدم میگم حاضرم با کسی که بچه داشته باشه ازدواج کنم به شرطی که بقیه شرایطش مخصوصا مالی خوب باشه به نظرت اشتباه میکنم؟ بچه هم ندارم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

اره ولی هر طور حساب کنی ک باز شاید با هم دیگ رو در رو بشید و اصلا مادرش مریض شه یا این اقا سر سامون ...

اره درسته،مشکلی با نگهداشتن بچش ندارم .وقتاییم ک سرکارم مادر اون آقا نگه میداره

خواستم بگم نه نکنین تا اینکه دیدم هر دو بچه دارن این خیلی هم خوبه و میتونین انجام بدین مبارکه ولی مث ...

شما ازدواج اولتون بود؟چطور عزیزم چه مشکلاتی ب وجود میاد