بستگی داره ب بچه ها و خودتون و طرف مقابل اینکه بچه یکی دیگ میتونید بپزیرید و به چشم بچه خودتون ببینید هر دو تون فرق قائل نشید. و اینکه بچه ها قبلش اشنا بشن ک اصلا سازش دارن یهو کینه ای بشن نسبت ب هم البته سنشونم بستگی داره و نگفتین خانواده هاتون میپزیرن مخصوصا اگ سنشون کم باشه و بخواید با خودتون ببرینشون
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اگه اخلاقتون به هم میخوره. و بلدید هی بچه من بچه تو نکنید. سر دعوای بچه ها که طبیعی ترین چیز دنیاست جبهه نگیرید و دعوا نکنید چه اشکال داره. بهترین حالت اینه که عقد موقت کنی و یه مدت جلوگیری کنی باردار نشی . اگه با هم ساختین برین عقد دائم کنید
خواستم بگم نه نکنین تا اینکه دیدم هر دو بچه دارن این خیلی هم خوبه و میتونین انجام بدین مبارکه ولی مثل من اگه مجرد باشید وبا مرد بچه دار ازدواج کنید بدجور دچار مشکل میشید من که خیلی ناراضی ام
خواستم بگم نه نکنین تا اینکه دیدم هر دو بچه دارن این خیلی هم خوبه و میتونین انجام بدین مبارکه ولی مث ...
شما مجرد بودی با اینجور موردی ازدواج کردین؟ خودتون هم بچه آوردین چه مشکلی پیش اومد من ۳۶ سالمه جدا شدم میگم حاضرم با کسی که بچه داشته باشه ازدواج کنم به شرطی که بقیه شرایطش مخصوصا مالی خوب باشه به نظرت اشتباه میکنم؟ بچه هم ندارم
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔