2777
2789
عزیزم مستقیم بگو غیر مستقیم نمیفهمن نمیفهمن نمیفهمن

بخدا دیونه میشم 😭انقد بدم میاد مبل ما تاشو انقد پیش مامانش مبل تخت میکنه ک مبل خراب شده 🥺ار حرس میخام بزارمش تو حیاط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیونه میشم 😭انقد بدم میاد مبل ما تاشو انقد پیش مامانش مبل تخت میکنه ک مبل خراب شده 🥺ار حرس می ...

منم همچین موردی دارم وای وای منو میترکونه از حرص هر چقدر از پررویی و لوسییییییییه این بچه بگم بازم کنه.تقصیر پدر و مادرشه احساس میکنن فقط اینا تو این دنیا بچه دارن برا بقیه هم بچه هاشون آت و آشغالن.فقط مستقیم بگو حرصتم خالی میشه والا بیشعورن باید متوجهشون کنی

منم همچین موردی دارم وای وای منو میترکونه از حرص هر چقدر از پررویی و لوسییییییییه این بچه بگم بازم ک ...

بخدا دارم گریه میکنم ار حرس زیاد انقدک ازش بدم میاد 

واقعا چطور دفاع کنه؟تقصیر بچه های ماست که کوچکترن؟

بجون مامانم ک ازهرچه عزیزتره تواین دوسال ک تو یک ساختمون زندگی میکنم انقد وسایل های منو شکونده انقد بهم فوش داده چیزی نگفتم  یک ساله بچم ب دنیا اومده از وقتی ۶ماهش شده ارامش اسایش ندارم چیکار کنم من همش میگم درست میشه ولی هیچی ب هیچی 

هی بابا کوچیکه که ..جاری گوش نمیده تازه طلبکارم میشه حواست باشه به بچه تا میخواد بزنه بلند شو بچه رو ...

انقد پروعه ک نگو انقد میکوبه زمین پیش مامانش امروز پیش مامانش با پیچ گوشتی زد سرش من چی بگم بهش مامانش خودشم دید

انقد پروعه ک نگو انقد میکوبه زمین پیش مامانش امروز پیش مامانش با پیچ گوشتی زد سرش من چی بگم بهش ماما ...

چه بی تربیته بچه من بودم دعواش میکردم کاری هم به ناراحتیه هیچ کس ندارم بچه م مهم تره .نزار بازی کنن باهم 

چه بی تربیته بچه من بودم دعواش میکردم کاری هم به ناراحتیه هیچ کس ندارم بچه م مهم تره .نزار بازی کنن ...

اگ‌امکانش داشتیم پول داشتیم بخدا یک لحظه ام تواین ساختمون خراب شده نمیموندم