2777
2789
عنوان

گرد افشانی اسلامی دیگه چیه

215 بازدید | 16 پست

دیشب حالت تهوع داشتم بخاطر شام بود بهم نساخته بود بعد به رلم میگم حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم میگه شاید حامله ای

میگم اسگل اره از هوا حامله شدم این چ حرفیه میگه گرد افشانی اسلامی کردم منم خندیدم گفتم واقعا ک 

ولی دقیقا گردافشانی چیه نتونستم ازش بپرسم ://

توضیح بدین جریانش چیع😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😐بابا مسقره بازی درآورده گرده افشانی دیگه مثل گل ها که بدون تماس و رابطه تولید مثل میکنن منظورش اون ...

چی بازی؟

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺