2777
2789
عنوان

همسرم دو تا گوشی داره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 38 پست
بلاخره گلم شما میدونی در گذشته اینکار کرده و ایشونم میگه دست به گوشیم نزن یعنی نمی‌خوام ببینی و دلخو ...

ینی بهش بگم نمیخوام بمونم با این اوصاف؟

سنی ندارم که خودمو درگیر همچین آدمی کنم...آنقدر رنج ام داده،دیگه علاقه ای نمونده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مردا همون هستن حتما یه چیزی هست نمی زاره نگاه کنی.بگو چرت پرت بیاره مگه چی میشه .طوری میگن چرت ...

نمیزاره ببینم.اخه اگه بدونم چکار میکنه باز حداقل تکلیفم با خودم روشن میشه 

نمیزاره ببینم که

ینی بهش بگم نمیخوام بمونم با این اوصاف؟سنی ندارم که خودمو درگیر همچین آدمی کنم...آنقدر رنج ام داده،د ...

زندگی خودته من نمیتونم بگم بمون یا برو 

این تصمیم با توعه 

ولی اگه بچه نداری اینو بدون این مرد ممکنه بازم کارشو تکرار کنه

رمز اش رو دارماما نمیتونم پیدا کنمچون یه بار مچ اش رو گرفتم الان زرنگ شده.نمیدونم کجا چیکار میکنه

شنود نمیشه وصل کنی بهش؟😂🥲ولی چقدر بد 

نظرم بهش بگو اگه چیزی هست دوستانه بهت بگه که جرا داره قایم میکنه از راه دوستی وارد شو بعد یه دستی بزن بهش

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

زندگی خودته من نمیتونم بگم بمون یا برو این تصمیم با توعه ولی اگه بچه نداری اینو بدون این مرد ممکنه ب ...

متاسفانه دو تا دارم و از اولم بخاطر همونا موندم...

شنود نمیشه وصل کنی بهش؟😂🥲ولی چقدر بد نظرم بهش بگو اگه چیزی هست دوستانه بهت بگه که جرا داره قایم می ...

صداش رو ضبط کردم که لو رفت

بازم کردم چیزی پیدا نکردم فعلا

چند سالته؟ بچه داری؟ چند سال ازدواج کردی؟ شوهرت حیلی پولداره؟

۲۴ اره دارم 

نه خیلی.معمولیع

صداش رو ضبط کردم که لو رفتبازم کردم چیزی پیدا نکردم فعلا

ایشالا دستش رو میشه عزیز حتما پیش مشاورم برین خیانت چیز عادی نیست

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

اگه بچه داری خوب نیست جدا بشی

اخه با ۲۴ سال سن از الان درگیر خیانت های آقا باشم؟

نمیدونم اصلا چی درسته

ایشالا دستش رو میشه عزیز حتما پیش مشاورم برین خیانت چیز عادی نیست

مشاور رفتم همون یکسال پیش که دستش رو شد