2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

اون تاپیکی که معنی شیلان و توش پرسیدم ترکید

پیامت و نخوندم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
چنین بی بی چکی بود آرزو.....دلم میخواد آمپول هاش سی جی بزنم بعد فرتی برم بی بی چک بزارم تا دلم خنک ش ...

انشاالله شماهم هرچه زودتر عکس بی بی چک مثبتتون رو بذارید و نی نی صالح و سالم خدا بهتون بده

خدایا شکرت

عزیزم بعدا بهم بگو نتیجه آزتو،،منم یه هفته دیگه موعد پریودیمه،،خدا کنه نشم یه سال و چهار ماهه منتظرم😩😩

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

به به ای جوونم مبارکه دو روزه تو نی نی سایت  خوش خبری میخونم حال  و هوام شاد شده انشاا که کوچولوتو به زودی سالم به اغوش بگیری اصلا مثبت شدن بی بی چک منتظرا معرکس ذوقش همرو میگیره 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
اون تاپیکی که معنی شیلان و توش پرسیدم ترکید پیامت و نخوندم

شیلان اسم یه گیاهه

دیاکو هم اسم یه پادشاه کورد بوده تو زمانای قدیم

دیلان که اسم خواهرمه مال کردای ترکیه س

سیروان هم اسم داداشمه یه رودخونه س تو مناطق کردستان

اسم خواهرا و داداشای دیگه مم پرسیده بودی؟

کلی آدم پیام فرستادن که چرا اسمت اینجوریه خخخ

کوردیم نزدیک مرز غرب کشور

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
شیلان اسم یه گیاهه دیکو هم اسم یه پادشاه کورد بوده تو زمانای قدیم دیلان که اسم خواهرمه مال کر ...

جدی؟

نه من فقط شیلان و پرسیده بودم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟